Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

SeatLabNFT, Biletlemeyi Artırmak için NEAR Protokolünü Başlattı!

Paylaş

SeatLabNFT, NEAR Protokolün’deki lansmanından başlayarak NFT biletlemenin geleceğini yüceltecek şekilde ayarlanmıştır. Platform, seyyar satıcılığı ve çığırtkanlığı azaltmaktadır. Bununla birlikte taraftarlar ile hayran oldukları sanatçılar veya futbol kulüpleri arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

SeatLabNFT NEAR Ekosistemine Giriyor

Spor, müzik ve eğlence endüstrisine NFT’leri entegre etmek sıradan hale geliyor. İlginç bir şekilde, müzik sanatçıları ve sporcular diğerlerinin yanı sıra, günümüzde sosyal medyada NFT’lerini sergiliyorlar. Ancak NFT’ler, onları yalnızca profil resimleri olarak kullanmaktan daha heyecan verici bir kullanıma sahiptir.

SeatLabNFT, NFT’leri ve blok zinciri teknolojisini kullanarak biletlemede devrim yaratan mantrayı üstlendi. Bununla birlikte ikincil piyasayı işgal etmek, biletleme ekolojisinin karşılaştığı mevcut bir jumbo zorluktur. Etkinlik biletleri, öncelikle Scalpers ve seyyar satıcılar nedeniyle dakikalar içinde tükeniyor. Ancak bu biletler, önemli fiyatlarla satılmak için ikincil piyasalarda ortaya çıkıyor. SeatLabNFT’nin CEO’su Ryan Kenny, duruma değinen bir not yazdı.

Kenny, Scalper’ları yok etmek için çeşitli stratejiler geliştirmelerine rağmen, düzeltmeye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Örneğin web, iki tane ikincil piyasa işlemlerini denetleyemez. Böylece hayranlar, favori sanatçılarının performansını izlemek için fahiş fiyatlar ödeyerek maliyetlerin yükünü üstleniyorlar.

Ek olarak Scalper’ların kartları elinde tuttuğu göz önüne alındığında, sanatçılar ikincil piyasa satışlarından elde edilen kazançlardan mahrum kalma eğilimindedir. Bunlar SeatLabNFT’nin mücadele etmeyi amaçladığı sorunlardır. Konsensüs protokolü, sanatçıların NFT biletlerini basmasına ve bunları doğrudan hayranlara satmasına olanak tanır.

Sonuç olarak, Scalper’ların vals yapması için herhangi bir açık ağ geçidini bloke eder. Scalper’ların kolayca manipüle edebileceği fiziksel biletlerle karşılaştırıldığında, NFT biletleri her zaman gerçektir. Kenny, Web3’ün yaygınlığının NFT biletlemeyi benzersiz bir şekilde boyayacağını yazdı.

Hayranlarla Samimiyet Kurmak

SeatLabNFT, sanatçıların ve kulüplerin hayranlarla deneyimlerini zenginleştirmeyi, onları sürükleyici, eğlenceli ve olağanüstü hale getirmeyi amaçlıyor. Böylece hayranların sıradan tüketicilerden ziyade aktif ortaklar gibi hissetmelerini sağlıyor. Sonuç olarak bu, hayran katılımını artıracak ve sadakatlerini artıracaktır.

Başlamak için sanatçılar bir gösteriyle ilgili NFT’ler geliştirecek, yayınlayacak ve basacak. İlginç bir şekilde SeatLabNFT, NFT’lerin blok zincirinde ses, video ve diğer dijital sanat eserleri olarak bulunmasına izin vererek sınırlarını genişletmek istiyor. Bu NFT’ler ikincil piyasayı kontrol eden, sipariş üzerine havadan bırakılan veya sergilenen akıllı sözleşme yoluyla alınıp satılabiliyor.

Ayrıca SeatLabNFT akıllı sözleşmeleri aracılığıyla içerik oluşturucular, bir etkinlikle ilgili NFT’leri ve koleksiyonları airdrop olarak veya bir konsere katıldıkları için hayranlara ödül olarak yayınlayabilirler. Örneğin bir gösteride birden fazla hayranın varlığını onayladıktan sonra sanatçı, hayranlara NFT gönderebiliyor. Bu durumda içerik oluşturucular veya sanatçılar, diğerlerinin yanı sıra ürün indirimlerinden gösterilere ve girişimlere erken erişimden çeşitli avantajlarla eşleşen koleksiyon ürünleri yayınlayabilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...