Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

ShopNEXT ve Visa İlk Web3 Shop-To-Earn Platformunu Başlatacak!

Paylaş

ShopNEXT, Visa kart sahiplerinin alışveriş yaparken ödüller kazanmalarına olanak sağlayan sistemini duyurdu. Ayrıca milyonlarca satıcının işlerini büyütmelerine yardımcı olmalarını sağlayan ilk Web3 sadakat platformunu başlatmak için Visa ile ortaklık kurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Shopnext ve Visa ortaklık kurdu

ShopNEXT, Alışveris Yaparken Kazandıracak Sistemini Duyurdu!

Kazanmak için oyna ve kazanmak için koş platformlarının piyasaya sürülmesiyle piyasanın son durağının bu olduğunu düşünülmekteydi. Ancak ShopNext, Shop-To-Earn’in tanıtımıyla yeni bir kullanım örneğini açıkladı. ShopNext, bugün erken saatlerde bir tweet ile ilk Web3 sadakat platformunu başlatmak için Visa ile ortak olacağını duyurdu. Girişim, dünya çapındaki Visa kart sahiplerinin rahatça alışveriş yapmalarını ve satın alımlarında token ödülleri kazanmalarını sağlayacaktır. Şu anda Visa, dünyanın en aktif ve en büyük ödeme işlemcilerinden biridir.

Shop-To-Earn, ekonomiye gerçek zamanlı değer katmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda alışveriş yapanlara teşvik sağlayan, uzun vadeli bir girişimdir. Bu, kullanıcıları daha fazla token ödülü kazanmak için daha fazla alışveriş yapmaya teşvik edecektir. Ayrıca tüccarların işlerini büyütmelerine yardımcı olduğu için klasik bir kazan-kazan durumu olarak yorumlanmıştır.

ShopNEXT, bir sonraki market alışverişinde token kazanmanın yanı sıra, kullanıcılara kazançlarını artırma seçenekleri sunmaktadır. Bunun için uygulama içi oyun ve NFT kartları tasarlanmıştır. Girişim, oyunlaştırma ve NFT, yenilikçi bir Shop-To-Earn modeli yaratacaktır.

ShopNext, VisaNet platformunda herhangi bir kullanıcının Visa kartını mobil uygulamasına bağlamasına izin veren karta bağlı özelliğini kullanacaktır. ShopNext, VisaNet aracılığıyla yapılan tüm başarılı satın alımları takip edebilecektir. Ayrıca kullanıcıları, anında alışveriş bonusu olarak token’larla ödüllendirebilecektir.

ShopNext, tüccarların işlerini büyütmelerine yardımcı olurken, kullanıcıların günlük alışverişlerinden token ödüllerini kullanmalarına olanak tanıyacaktır. Şirket ve Visa arasındaki ortaklık, müşterilerin daha fazla alışveriş yapmalarını sağlamayı hedeflemektedir. ShopNext token’ı bir sadakat programıdır. Ancak tek fark, Blockchain üzerinde geliştirilmesidir.

Shop-To-Earn Modeli

Modelin benzersizliğini güçlendirmek için ShopNEXT, EPR adlı yeni bir terim tanımlamıştır. Tüccarların ve kart verenlerin satış komisyonlarından elde edilen karın yüzde 100’ü, bağışlanacaktır. Ayrıca bu piyasada verilen tüm token’ları desteklemek için EPR’ye gönderileceği anlamına gelmektedir. Yöntem her token’ın, kullanıcıların alışveriş yoluyla oluşturduğu içsel bir değere sahip olmasını sağlayacaktır.

Web3, şirketlere ve işletmelere şimdiden yeni bir bakış açısı getirmiştir. Ayrıca çoğu işletme, yeni işlem yöntemine şimdiden adapte olmaya çalışmaktadır. Şirket, kullanıcılara ve tüccarlara pek çok fayda sağlayabilecek Shop-To-Earn modelini yaratarak trende öncülük etmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...