Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Sphynx Cat Magic Club NFT Nedir?

Paylaş

Sphynx Cat Magic platformu, 10.000 Üç gözlü Kedi yıldızından oluşan bir NFT koleksiyonudur. Sphynx Cat Magic Club NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Sphynx Cat Magic Club NFT Nedir?

Sphynx Cat platformu, 10.000 Üç gözlü Kedi yıldızından oluşan bir NFT koleksiyonudur. Bütün, ETH Blockchain’de yaşayan eşsiz bir dijital koleksiyondur. Ayrıca Üç Gözlü Kedi Yıldızınızın NFT’si Sphynx Cat Magic üyelik kartınız olarak kullanılabilmektedir. Yalnızca üyelere özel avantajlar sağlamaktadır. Özellikle topluluklar, geliştirme yolları aracılığıyla gelecekteki alanların ve ayrıcalıkların kilidini açabilmektedir.

Onlar Sphynx’ten gelen, gelişmiş uygarlığa sahip olan ve evreni keşfetmeyi seven uzaylı yaratıklardır. Bu yaratıklara “kedi yıldızı insanlar” denilmektedir. Bundan tam 5000 yıl önce, bir kedi yıldızı adam, Samanyolu galaksisini keşfi sırasında uzay araçlarının ciddi bir arızası sebebiyle Mısır’daki Nil Nehri’ne zorunlu iniş yapmıştır. Ancak ana gezegenle iletişime geçebilmek için Güneş Tanrısı ve Firavun gibi bir role dönüşerek, insanların desteğiyle bir piramit iletişim sistemi kurmuştur. Bundan sonra ise, Dünya’ya yerleşebilmek adına daha fazla kedi uzaylı gelmiştir. Özellikle insan uygarlığının gelişmesine destek olmak için farklı endüstrilerde liderler olarak gizlenmişlerdir.

Projenin Misyonu Nedir?

Sphynx Cat Magic Clud, Blockchain teknolojisine ve topluluk yönetimi kavramına dayalı, piyasadaki yüksek kaliteli Web3 uygulamalarının mevcut olmaması durumunu kırmaktadır. Ayrıca öncül altındaki kullanıcılar için yüksek kaliteli Web3 uygulamaları sağlayarak, kuluçkaya yatırır. Bilgi ifşası ve risk kontrolü mevcuttur.

Araçları Neler?

  • Bütün üç gözlü kedi yıldızı benzersizdir. Ayrıca ifadeler, başlıklar, giysiler ve daha fazlası dahil olmak üzere 120’den fazla olası özellikten kaynaklanmaktadır.
  • Bütün NFT, ERC-721A’ya dayalı ETH’da depolanmaktadır. Özellikle IPFS depolamasında barındırılmaktadır.

Fiyatı Nedir?

Sphynx Cat Magic Club projesi, 30 Temmuz 2022’de 0.18 ETH fiyatıyla basılan 10000 NFT’lik bir koleksiyondur. Projenin mevcut taban fiyatı ise, 0.05 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 0 Ethereum olarak görülmektedir.

Sphynx Cat Magic Club projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 12 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 1 olarak görülmektedir.

Sphynx Cat Magic Club NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Sphynx Cat Magic Club projesinin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır:

Yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. Özellikle ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik