Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Guild of Guardians Oyununun Lansman Tarihi Ertelendi!

Paylaş

Ekip sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, merakla beklenen NFT destekli oyun Guild of Guardians (GoG) oyununun lansmanını erteledi. İlk olarak, bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi planlanan yeni sürüm, 2023’e ertelenmiştir. Ayrıca ekip, başarılı bir sürüm sağlamak için oyun döngüsünü yeniden tasarlayacağını açıklamıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Guild of Guardians NFT Oyunu

Guild of Guardians NFT Oyunu Neden Ertelendi?

Guild of Guardians (GoG), lansmanlarının bu çeyrek yerine 2023’te olacağını açıklamıştır. Popüler oyunun ekibi, kararlarının en önemli iki nedenini ayrıntılı bir blog gönderisiyle açıkladı. İlk ​​olarak ekip, oyunun mevcut oyun öğelerini daha da geliştirmeyi hedeflemektedir. Gecikme, içerik oluşturucuların başarılı bir lansman için topluluktan daha fazla geri bildirim almasına da olanak tanıyacaktır. İkincisi, ekip Web3 teknolojisinin öngörülemezliğinden bahsetmiştir. Ekip, inovasyona yönelik her adımın aynı zamanda yeni bir meydan okuma anlamına geldiğini söyledi.

Guild of Guardians’ın proje kurucuları, konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘büyük adımlar atıyoruz. En kısa zamanda güncellenmiş bir lansman tarihini duyurmayı planlamaktayız. Kesin zaman çizelgeleri zor olsa da topluluğun takip edebilmesi için düzenli ilerleme güncellemelerini paylaşmaya kararlıyız. Ayrıca lansmana yaklaşırken büyük olasılıkla özel oyun testleri yapmaya devam edeceğiz. Bunun sabırsızlıkla bekleyenler için hayal kırıklığı yaratacağını biliyoruz. Ancak Guild of Guardians ekibi şeffaflığa değer veriyor. Ayrıca bu kararın arkasındaki mantığı mümkün olan en kısa sürede toplulukla paylaşmak istiyoruz’ dedi.

Özünde Guild of Guardians, NFT’ler tarafından desteklenen bir rol yapma mobil oyunu olarak tanıtılmıştır. Oynanışı, benzersiz karakterlere ve çağrılara sahip kazan kazan mantığı üzerine kuruludur. Her oyuncu savaşlara katılmak, gelişmek ve hatta NFT’leri takas etmek için karakterini kullanacaktır.

Açıklamalara göre, bir NFT karakterinin seviyesi ne kadar yüksekse fiyatı da o kadar yüksek olacaktır. Şaşırtıcı bir şekilde, oyunun yenilikçi yapısı binlerce NFT koleksiyoncusu ve oyuncusunu tarafından geçer not almıştır. Son bilgilere göre şu anda, oyunun yaklaşan alfa lansmanı için bekleme listesine 300 binden fazla kullanıcı kaydoldu. Son dönemde yaşanan lansman erteleme olaylarının artışı dikkat çekiyor. Bu GoG oyununun tekrardan lansmanını erteleme sebepleri arasında ne olduğu şimdilik net olarak bilinmemektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...