Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Konami NFT Platformu Oluşturacak!

Paylaş

Japon oyun yayıncısı Konami, oyun içi bir NFT ticaret platformu oluşturacağını açıkladı. Bu NFT platformu için çok çeşitli teknik yetenekli ve Blockchain geliştiricilerini işe alacağını belirtti. Konami, birincil hedefine uygun olarak hareket etmektedir. Bu hedef doğrultusunda oyuncuların oyun içi NFT’ler alıp satabilecekleri yeni bir dijital platform geliştirmeyi hedeflemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Konami NFT

Konami NFT Platformu Geliştiriyor!

Oyun geliştiricisi Konami, son oyun ve dijital sanat teknolojisini geliştirmek için yoğun araştırmalar yürütmektedir. Yakın tarihli bir basın açıklamasına göre Konami, NFT’ler ve oyun tutkunlarının oyun içi koleksiyon ürünleri takas etmeleri için çevrimiçi bir platform başlatmaya hazırlanmaktadır. Ayrıca şirketin, Blockchain teknolojisi oluşturmaya ve geliştirmeye odaklanması beklenmektedir.

Konami girişimleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, ‘son teknolojiyi oyunlara ve içeriklere dahil etmek için araştırma ve geliştirme yürütüyoruz. Ayrıca oyuncuların oyun içi NFT’lerini Blockchain kullanarak benzersiz bir dağıtım platformu aracılığıyla takas edebilecekleri bir hizmet başlatmayı planlıyoruz’ dedi.

Konami, geliştirilmekte olan sistemin benzersiz bir dijital platform olacağını belirtmiştir. Ayrıca Konami, platformun Bilgisayar Eğlence Tedarikçileri Derneği tarafından oluşturulan Blockchain Oyunları için Kılavuz İlkeleri’ne bağlı olduğunu belirtti. Japon oyun yayıncısı, NFT’lerini farklı oyun ekosistemlerinde kullanılabilir hale getirmeyi hedeflemektedir. Bunun yanı sıra koleksiyoncuların fan sanal etkinliklerine katılmasına izin vermeyi planlamaktadır. Hedeflenen proje tam olarak uygulanabilir olduğunda, Konami NFT’leri çevrimiçi kullanıcıların sanal deneyimini daha da geliştirecektir.

Konami, NFT’lere ve sanal dünya ekosistemine daha öncede ilgi göstermiştir. Ocak ayında Metal Gear Solid ve Silent Hill geliştiricisi, Memorial NFT koleksiyonunu açık artırmaya çıkarmıştır. Ayrıca koleksiyon, Konami’nin Castlevania oyunundan 14 benzersiz sanat eserinden oluşmaktadır. Tüm NFT’ler, açık artırma için en büyük NFT pazarı olan OpenSea’de basılmıştır. Memorial NFT koleksiyonu, 162.000 doların üzerinde satış geliri elde etmiştir. Ayrıca bu açık artırma, Konami’nin Web3’e girişini başlatmıştır.

NFT Sektörü Girişimlerle Büyümeye Devam Ediyor!

Konami NFT’lere, Web3’e ve Metaverse’e yatırım yapmaya başlayan diğer kuruluşlara katılmıştır. Son raporlara göre, NFT alanına giren markaların sayısı ciddi bir şekilde artış göstermektedir. Veriler, en fazla NFT koleksiyonuna ve en yüksek işlem hacmine sahip olan giyim ve lüks markaların sektöre liderlik ettiğini göstermektedir.

Metaverse, yeni şirketler ve markalar alana giriş yaptıkça her gün büyüme yaşamaktadır. NFT pazarı şu anda düşüş eğiliminde olsa da sektöre katılan markaların sayısı ciddi bir hızla artış yaşıyor. Sektöre katılan bir diğer şirket, bu yılın başlarında oyun NFT pazarını başlatan Gamestop olmuştur. Bu gelişmeler, NFT alanının olgunlaştığını göstermektedir. Ayrıca yeni kullanım durumları ile farklı endüstrilere kademeli olarak geçişler yaşanıyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...