Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Mattel ve Cryptoys, Masters of the Universe NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

Paylaş

Bu hafta, Masters of the Universe (MOTU) serisinin 40. yıldönümünü kutlamak için oyuncak imalat şirketi Mattel, resmi MOTU dijital oyuncak koleksiyonunu duyurdu. Açıklamalara göre koleksiyon ilk olarak, 9 Kasım’da çıkacaktır. Ayrıca çıkacak olan yeni koleksiyonda He-Man, Tri-Klops ve Evil-Lyn gibi klasik MOTU karakterleri yer alacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Masters of the Universe NFT

Mattel ve Cryptoys Beraber Çalışacak!

Mattel ve yeni NFT platformu Cryptoys, Masters of the Universe (MOTU) kılıcına ve gezegen temalı medya serisine dayanan bir dijital koleksiyon başlatma planlarını açıkladı. Duyuruya göre, bu hafta MOTU’nun 40. yıldönümü kutlanacaktır. Bu kutlamaya uyumlu olarak sınırlı sayıda üretilen koleksiyon tanıtılmıştır.

MOTU, 1981’de piyasaya sürülen popüler 5.5 inçlik aksiyon figürlü oyuncak serisiyle tanınmaktadır. Ayrıca He-Man ve She-Ra karakterleri herkes tarafından benimsenmiştir. 1983’te MOTU He-Man çizgi film serisi yayınlandı. Mattel’in MOTU serisi yeni oluşturulan oyuncak serilerinde 40 yıl sonra bile pop kültürü klasiği olarak anılmaktadır. Mattel, yeni MOTU NFT koleksiyonu için oyuncak, oyun ve eğlenceyi birleştiren bir NFT şirketi olan Cryptoys ile iş birliği gerçekleştirmiştir.

Cryptoys, Dapper Labs tarafından hazırlanan NFT koleksiyonları NBA Top Shot ve NFL All Day tarafından kullanılan Blockchain projesi olan Flow ağından yararlanmaktaıdr. MOTU NFT koleksiyonu üç aşama halinde piyasaya sürülecektir. Aryıca ilk sürümde He-Man/Prince Adam, Tri-Klops, Battle Cat/Cringer ve Evil-Lyn yer alacaktır. Aşamalar Kasım ayından itibaren başlatılacaktır. Ayrıca 2023’ün ocak ayına kadar sürecektir. İkiinci aşama ile birlikte Orko, Man-At-Arms, Skeletor ve Beast-Man gibi diğer karakterler piyasaya sürülecektir.

Mattel’in küresel dijital oyun başkanı Mike DeLaet açıklama yaptı. Açıklamasında, ’40 yıl boyunca pop kültürünün ön saflarında kalma benzersiz bir yeteneğe sahip olan Mattel’s Masters of the Universe IP’si son derece yüksek bir tüketici farkındalığı düzeyine ve güçlü bir tahsil edilebilirlik değerine sahiptir. Ayrıca her hayrana He-Man ve ustalarını deneyimlemenin yeni bir yolunu sunmayı dört gözle bekliyoruz’ dedi.

Masters of the Universe NFT Koleksiyonu

Cryptoys’e göre, her MOTU karakter başına 10.000 oyuncak içerecektir. Ayrıca her birinin yedi benzersiz nadirlik seviyesi olacaktır. Bu nadirlik seviyeleri farklı görünümleri içerir. Cryptoys, her bir nadirliğin basımını daha da güçlü hale getirmesini beklemektedir. Şirket geçen yıl Wax Blockchain ekibiyle Mattel Hot Wheels NFT koleksiyonu yayınlamıştır. Bu yüzden yeni MOTU NFT koleksiyonu, Mattel’in Blockchain teknolojisiyle ilk buluşması olmayacaktır.

Daha yakın zamanlarda Mattel, Veefriends NFT projesinde çalışmıştır. Ayrıca iki şirket, Veefriends karakterlerini içeren sınırlı sayıda bir UNO oyunu yayınladı. NFT firması Cryptoys, haziran sonunda 23 milyon dolar yatırım almıştır. Ayrıca Mattel bu turda bir yatırımcı olarak yer almıştır. Andreessen Horowitz (a16z), Sound Ventures, Dapper Labs, Animoca Brands, Acrew Capital ve Draper & Associates de yatırım turuna katılanlar arasındadır. Mattel’e ek olarak, Funko ve Hasbro gibi diğer rakipleri de Blockchain destekli NFT’ler yayınlamıştır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...