Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

MetaWorks, NFT Koleksiyonunun Lansmanını Duyurdu!

Paylaş

MetaWorks, Barrett-Jackson 2022 Las Vegas Auction Collector Serisindeki ilk NFT koleksiyonunun Motoclub.io platformunda yayınlanacağını duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

MetaWorks NFT Koleksiyonu

MetaWorks, Kapsamlı bir blok zinciri protokolü ve Web3 hizmetleri sağlayıcısıdır. Bununla birlikte Motoclub.io aracılığıyla bir NFT koleksiyonunun ilk çıkışını duyurdu. “Premier Pack” NFT koleksiyonu, 15 Kasım’da Barrett-Jackson 2022 Las Vegas Auction Collector Serisinde piyasaya sürülecek.

Barrett-2022 Jackson’ın Kongre Merkezi’ndeki Las Vegas Müzayedesinde en dikkat çekici otomobillerden 650’den fazlası çekilmiştir. Motoclub ekibinin, en yeni Barrett-Jackson Koleksiyon Serisini Barrett-Jackson ile birlikte koleksiyonerlerin dijital garajına teslim edeceklerdir. Ayrıca benzersiz 2022 Las Vegas etkinliği sırasında on altı araç satışı seçtiği bildiriliyor.

Seri, ilk koleksiyon olarak MetaWorks’ün kendi Premier Paketi ile başlayarak dört tahsil edilebilen katmana bölünecektir. Barrett-Jackson 2022 Las Vegas Müzayedesinde özel olarak seçilen dört otomobilin satışında, koleksiyonlar çeşitli NFT içerecektir.

Premier NFT Araba Koleksiyonu

Premier Paket NFT’leri aşağıdaki araçların satışını kutlar; bir Custom’ Rod-Riguez’ 1930 Ford Modeli, A Tudor Sedan 2015 Aston Martin, DB9 2020 Ford Shelby Mustang Signature Edition ve son olarak bir 2022 Ram 1500 TRX Pickup.

MetaWorks’ün duyurusuna göre her NFT, Barrett-Jackson müzayede etkinliğinde seçilen otomobillerin satışını onurlandıran üç yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf ve bir video içerecek.

MetaWorks başkanı Scott Gallagher, Web3 sağlayıcısının NFT dünyasını otomobil meraklılarına ve hayranlarına getirmekten heyecan duyduğunu belirten bir kamu açıklaması yayınladı. Ayrıca geliştiricilerin, otomobil tutkunlarını kitlesel olarak büyüyen Metaverse’e dahil etmek için dijital varlıklar yarattığını belirtti:

“Otomobil meraklılarına bu muhteşem etkinliğin bir parçası olma fırsatı sunmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz. Bu benzersiz dijital varlıklar, otomobil tutkunları düşünülerek yaratıldı ve hızla büyüyen meta veri tabanına girmelerine yardımcı oluyor.”

NFT’ler İçin Umut Veren Bir Gelecek

Tüm NFT topluluğu, NFT’lere karşı her zamankinden daha fazla pozitiflik göstermiştir. Ayrıca farklı ürün ve hizmet sağlayan kurumlar ile kuruluşlar, devam eden düşüş piyasası duyarlılığına rağmen, uzaya giderek daha fazla ilgi gösterdi. Çoğu NFT’yi satın almak için kullanılan önde gelen bir dijital para birimi olan Ethereum, yayınlandığı tarihte tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 4.900$’dan şu anda 1.173$’dan işlem görüyor.

NFT patlamaya devam ederken, Afrika geride bırakılmadı. Kıtadaki en ilgi çekici Web3 girişimlerinden biri, Uhuru NFT adlı ilk NFT projesini başlattı. Koleksiyon, Ethereum’un dağıtılan defterinde barındırılan birkaç Afrocentric dijital grubu içeriyor.

Ayrıca ünlü saat üreticisi Rolex gibi lüks markalar da alanı doldurdu. Rolex kısa süre önce bir NFT ticari markasına başvurarak blok zinciri teknolojisinin tüm potansiyelinden yararlanmaya ilgi gösterdi. Ticari marka, üreticinin fiziksel lüks saatlere sabitlenen, NFT’lerden oluşan ‘fijital’ lüks saatler tanıttığını görebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...