Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Lüks Otomobil Üreticisi W Motors Metaverse’e Giriyor!

Paylaş

Tokengate ile birlikte W Motors, Metaverse ve Web3 arenasına katılmaya hazırlanıyor. Üst düzey lüks otomobiller üreten şirket, otomobillerinde sürükleyici bir deneyim yaratmak için Metaverse’ü kullanan türünün ilk örneklerinden biri olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

W Motors

W Motors Metaverse Kullanım Örneklerini Geliştirecek!

W Motors Metaverse, dijital topluluktaki insanların bir araya gelebileceği bir yer olacak şekilde ayarlanacaktır. Ayrıca insanlara araba tasarlamak, modeller inşa etmek ve yarış oyunları oynamak için farklı bir yol sunacaktır. Yeni W Motors araçlarının ruhu 10.000 ‘HyperWolves’ NFT profil resimlerinden oluşacaktır. HyperWolves NFT sahipleri, pist günleri dünyadaki yarış etkinlikleri ve topluluk odaklı hiper araba tasarımları dahil olmak üzere W Motors dünyasına özel erişime sahip olacaktır. Ayrıca fabrikayı ziyaret edebilecek ve yapılan lüks arabaları izleyebileceklerdir.

NFT’lere sahip olan kişiler, şirket tarafından tasarlanan sanal bir arabaya da binebileceklerdir. Araba, 110 Fenyr SuperSports ve 7 Lykan HyperSports’u da içerecektir. Ayrıca bu kapsamda bir dizi özel lüks araba tasarlanacaktır. HyperSport, Hızlı ve Öfkeli 7 filminde yer almıştır. Gelecekte, NFT’leri olan insanlar lüks arabalarını özelleştirebilecek ve onları Web3 Blockchain oyunlarına ekleyebileceklerdir. Şirket, NFT sahiplerinin kendi Metaverse ve oyununu kullanabilmelerini istediğini dile getirdi. W Metaverse, sınırlı sayıda otomobil tasarımları yaparak performans ve tasarımın sınırlarını zorlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, müşterilerin markaya daha sadık olmaları için birbirleriyle bağlantı kurmalarını ve konuşmalarını mümkün kılmayı hedeflemektedir.

W Motors’un CEO’su Ralph Debbas konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Metaverse’e geçişimizi gerçekleşiyor. Markamız için heyecan verici bir zamandayız. Dijital Web3 yolculuğumuzun ilk adımı olarak Metaverse alanı üzerinde hak iddia ediyoruz. Ayrıca müşterilerimize bir dizi büyüleyici dijital içerik sunmayı amaçlıyoruz. Onların W Motors evrenindeki üyeliklerini yükseltmek için sınırları zorlayacağız. Ayrıca çığır açan gelişmiş ve özel dijital deneyimler yaratacağız’ dedi.

W Motors Metaverse, kripto cüzdanı yerine kredi ve banka kartlarını kullanmalarına izin vererektir. Ayrıca bir NFT satın almak için NFT zamanlayıcı elde etmek istemektedir. NFT zamanlayıcının tam olarak nasıl çalışacağı henüz açıklanmamıştır. Ancak muhtemelen NFT’leri whitelist tarzı bir yöntem ile farklı bir alış yöntemi hazırlanacaktır. Bu yıl içerisinde fazlasıyla araba üreticilerinin NFT ve Metaverse sektörüne geçişini duyduk. Hem Metaverse hem NFT teknolojileri kullanım alanlarını detaylandırmıştır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...