Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Metamask ve NFTBank Ortaklık Kuruyor!

Paylaş

Metamask, kullanıcıların NFT’lerinin gerçek zamanlı değerini doğrudan portföylerinden takip etmelerine yardımcı olmak ve onlara portföylerinin anında değerlenmesini sağlamak için NFTBank ile masaya oturdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Metamask Ortaklığını Duyurdu

MetaMask, NFTBank ile bir ortaklık duyurdu. ConsenSys yan kuruluşu, kullanıcılarına gerçek zamanlı NFT değerlemesi sunulmasını istiyor. MetaMask, NFTBank’ın sezgisel fiyatlandırma motorunu ve portföy yönetim aracını, kullanıcılarının sahip olduğu 5.000’den fazla NFT koleksiyonuna entegre edecek. Şirket, NFT fiyatlandırmasında kullanıcılara %90’dan fazla doğruluk sunarak portföylerini anında değerlendirmelerini sağlamak istiyor.

NFT’ler, büyük markalar ve ünlülerin alternatif gelir kanallarına yönelmesi sayesinde, pandemi sırasında moda haline geldi. Bununla birlikte, zincirde çeşitli analitik araçların ve verilerin ortaya çıkmasına rağmen fiyatlandırma sorunu devam etti. NFT taban fiyatları (koleksiyondaki bir NFT’nin en düşük fiyatı) yüksek düzeyde oynaklık göstermeye devam etmektedir. Ayrıca belirli bir koleksiyondaki en ucuz ve en pahalı NFT arasındaki fark milyonlarca dolar olabiliyor.

Bu, NFT sahiplerinin, son kanıtlara dayanarak güvenilemeyecek olan önceki satış fiyatını kullanmadıkları sürece NFT’lerinin değerini belirlemelerini zorlaştırıyor. NFTBank’ın fiyatlandırma motoru, bir koleksiyondaki herhangi bir NFT için %90’ın üzerinde bir doğruluk oranı sağlamaktadır. Ayrıca tek bir fiyat değeri hesaplamak için minimum fiyat, nadirlik ve arz/talep dağılımı bilgilerinden yararlanmaktadır.

Metamask ve NFTBank İlişkileri

Şirket, fiyatlandırma motorunu çalıştırmak için makine öğrenimine dayalı gelişmiş bir istatistiksel algoritmaya yatırım yaptı. Halihazırda 5.000’den fazla NFT koleksiyonu için fiyat bilgisi sağlamaktadır. Ayrıca bunu hem API’ler hem de kendi özel uygulamasıyla kullanıma sunuyor. NFTBank CEO’su Daniel Kim’in açıklamaları ise şöyledir:

“NFT’lerin uygun fiyatlandırmasını anlama ihtiyacı, birçoğunun NFT piyasalarının dramatik oynaklığını zor yoldan öğrenmesi ve aynı zamanda NFT’lerin yeni bir dijital varlık sınıfı olarak potansiyelini öğrenmesiyle daha net hale geldi” “NFTBank’ın fiyatlandırma verileri, Metamask’ın NFT entegrasyonunu yönlendirecek kullanıcıların doğru portföy kararları vermelerine yardımcı olmak içindir.”

MetaMask Portfolio dApp ürün müdürü Kai Huang, yeni portföy aracının piyasaya sürülmesi hakkında yorum yaptı. Bununla birlikte yorumunda, şirketin kullanıcılarına zengin bir NFT deneyimi sunma taahhüdünü vurguladı. Huang, kullanıcıların 2 Kasım 2022’den itibaren NFT’lerin gerçek zamanlı fiyatlandırmasına erişebileceklerini söyledi. Kai Huang ek olarak şu açıklamaları yaptı:

“NFTBank, tüm MetaMask kullanıcıları için tutarlı bir deneyim sağlamak için MetaMask ölçeğini destekleyebilen gelişmiş makine öğrenimi modelleri ve sağlam altyapı yetenekleri nedeniyle bu özelliği etkinleştirmek için ideal bir ortak olduğunu kanıtladı”

NFTBank Nedir?

NFTBank, müşterilerin NFT portföyleri hakkında bilgili kararlar vermelerine ve gelişmiş DeFi kullanım örneklerine izin vermelerine olanak tanıyan bir NFT portföy yönetim aracı ve değerleme motorudur. NFTBank’ın ML destekli NFT değerleme motoru, yüksek doğrulukla 5000’den fazla projeyi kapsamaktadır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...