Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

y00ts, NFT Koleksiyonu mu Çıkarıyor?

Paylaş

y00ts resmi Twitter hesabı, PFP’sini farklı renkler sergileyen gizemli altı panelli bir parçaya; biyografisini ise efsanevi empresyonist sanatçı Claude Monet’in de bir alıntısına dönüştürdü. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT’lerin Açıklanması Ne Zaman Gerçekleşecek?

y00ts Twitter hesabında, biyografide “Renk benim gün boyu süren takıntım, neşe ve eziyettir” yazıyor. Alıntı, empresyonist resim tarzının kurucusu Fransız ressam Claude Monet’e aittir. Sadece bu küçük değişiklikten sonra, büyük kripto Twitter/NFT çılgınları ve hayranları ortak bir mesajı tweetledi. Tweetler sadece basit bir cümleyi içeriyor: “Bir sonraki PFP’m bir @y00tsNFT olacak.”

DeGod’ları getiren ekip, heyecan verici projeleri hayata geçirmek için NFT alanının nabzını tutma konusunda kesinlikle bir iki şey biliyor. Projeye yönelik heyecan artmış durumda ve DeGods + y00ts Founder da küçük bir kliple söylentileri anlatan tweet dizisine yanıt verdi.

Klip, siyah bir arka plana sahip, çoğunlukla kopyalanan kısa bir videodur. Odadaki üyeler, kendilerini ifşa eden görüntüde “holy sh*t, holy sh*t” demeye devam ediyorlar. Ayrıca Hype ve fomo üst seviyede. Projenin arkasındaki çekirdek ekip, onu türbülans olmadan hayata geçirmedi. Eylül ayında, pek çok Twitter draması ve dahili hatalar nedeniyle y00ts’un kurucusu Frank, organizasyonel gelişime odaklanması için Twitter’a ani bir ara verdi. Ekim ayının başlarında, ana sanatçılarından biri olan SCUM, bire bir sanat eserlerine odaklanmak için y00ts ekibinden ayrıldı. Bu, daha fazla gecikmeye yol açtı ve topluluklarının birçoğunun lansman konusunda kesintiye uğramasına neden oldu.

Projenin ortaya çıkması için iki ay beklenmiştir. Ancak teaser’ın biraz rahatlama sağladığı söylenmektedir. Teaser ile birlikte ekip, yeni bir y00ts pantolon serisi çıkaracaklarını da belirtti. Konuşulan veya duyurulan açıklama tarihi hakkında daha fazla bilgi yok. Ancak y00t’lar yolda!

y00ts Hakkında

y00ts, bu yıl en çok beklenen NFT koleksiyonlarından birine doğru yavaş yavaş ilerliyor. Frank’in Solana PFP koleksiyonu DeGods’tan bir sonraki NFT çalışması geliyor. Son derece stilize edilen imzalı sanat eseri, projelerinde tekrar eden bir tema gibi görünmektedir. Koleksiyon sahipleri, özel y00t mağazasına erişim, ek özellikler, IP ve telif hakkı paylaşımları ile birlikte çeşitli avantajlara erişim kazanmaktadır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...