Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Fireblocks Web3 Motorunu Piyasaya Sürüyor!

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörü her geçen gün büyümekte. Bunun akabinde Metaverse dünyasına uyum sağlamak isteyen birçok şirket var. Bu şirketler sırasıyla Meta dünyaya giriş yaptıklarını ya da yatırım yapmak için bir girişim içinde olduklarını dile getirmekteler. Bu katılımcılar arasına şimdi bir yenisi eklenmekte. Fireblocks Web3 motorunu piyasaya sürdü.

Dünyanın geleceği artık internetin içine doğru kaymaya başlamakta. Bununla birlikte bu durum karşısında dev şirketler ikiye ayrılmakta. İlk taraf gelenekselci bir yapıya sahiptir. Fakat ikinci taraf ise dünyanın merkezinin internete kaydığını fark edip bu alana yatırım yapmakta. Fireblocks, bu durumda ikinci tarafta yerini almakta hızlı davranan şirketlerin arasında yer alıyor. Fireblocks, Web3 ekosisteminin gelişimini desteklemeye yardımcı olmak için yeni Web3 Motorunu piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Şirket, salı günü bir açıklama yaptı. Geliştiricilerin merkeziyetsiz finans (DeFi), GameFi ve NFT alanlarında ürün ve hizmetler oluşturmaları hedeflenmekte. Bunun için piyasaya sürdükleri özel Web3 motorunun bir dizi araç içerdiğini duyurdu. Ayrıca Fireblocks, varlık yöneticileri ve sermaye piyasası katılımcıları için merkeziyetsiz uygulamalar (DApp’ler), borsalar, NFT pazar yerleri ve daha fazlasını içeren bir dünyanın kapısını açtıklarını belirtti.

Fireblocks CEO’su Michael Shauloc. “İnternetin geleceği Web3’tür ve internetin bu yeni çağına çoktan girdik bile,” dedi. Shaulov, Web3 ekosisteminin gelişmeye devam etmesi için topluluğun başta gelen en önemli güvenlik sorununun ele alınması gerektiğini söyledi.

Fireblocks Web3 ve DApp’ler

Yapılan duyuruya göre Fireblocks’un yeni Web3 Motoru, geliştiricilerin Fireblocks’un teknoloji yığınının üzerine DApp’ler oluşturmasını istiyor. Bunun dışında mevcut Web3 uygulamalarına güvenli bir şekilde erişmesini kolaylaştırıyor. Bunlara ek olarak Fireblocks, Animoca, Stardust, MoonPay, Xternity Games, Griffin Gaming, Wirex, Celsius ve Utopian Labs gibi Web3 firmalarının insan hatasına ve bilgisayar korsanlarına karşı koruma görevini de sağlıyor. Web3 tokenlerinin son yıllarda piyasada rağbet görmeye başladı. Ayrıca her geçen gün piyasa değerlerinin gittikçe artması, Web3’ün sektörde büyük bir heyecan uyandırdığını gösteriyor. Büyük şirketlerin birçoğu, herhangi bir yerden ve her zaman herkese açık olmasının yanı sıra kısıtlamalardan veya aracılardan arındırılmış Web3 ekosisteminin potansiyelinden yararlanmak için ciddi emekler harcadı.

Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...