Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Universe By Barnabe NFT Nedir?

Paylaş

Universe By Barnabe, 29 Temmuz 2022 tarihinde 0.1 Ethereum fiyatı ile basılan 4444 NFT’lik bir koleksiyon olarak tanımlanmaktadır. Universe By Barnabe NFT nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Universe By Barnabe NFT Nedir?

Platform sanatçıların atölyesinden gelen bir uçak düştüğünde, kargolardan tuhaf bir şey kaçmayı başarmıştır. Özellikle yaratıcılarının ismini taşıyan bu kötü küçük hayaletler Barnabalar’dır. Platformda yepyeni bir dünyayı keşfetmeye hayret eden Barnaba’ların atölyeye dönmeye niyeti yoktur. O kutulara geri dönmelerinin de imkanı yoktur!

Sanatçıların bütün çabalarına rağmen hepsini yakalayamadı. Barnaba’lar özgürdür. Bu nedenle bu şekilde kalmaya kararlı olmaktadır. Özellikle durdurulamayan, yeryüzüne yayılmaktadır. Tepeleri, dağları ve çölleri kolonileştirmektedir. Tavşan gibi ürüyorlar. Şimdi ise, bizlerden daha büyük bir evrene gözlerini diktiklerinden daha fazlasını istememektedir. Bu istekleri ise Tema evreni (Metaverse)’dir.

Universe By Barnabe NFT Fiyatı Nedir?

Universe By Barnabe’nin, 29 Temmuz 2022 yılında 0.1 Ethereum fiyatı ile basılan 4444 NFT’lik bir koleksiyondur. Mevcut taban fiyatı ise 0.099 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 20 Ethereum olarak görülmektedir.

Universe By Barnabe NFT’nin OpenSea koleksiyondan toplam 693 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 169 olarak görülmektedir.

Universe By Barnabe NFT Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcıların, Universe By Barnabe NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edilebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik