Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

MetaMundo, Metaverse Özel 3D Pazar Yerini Başlattı!

Paylaş

MetaMundo, Metaverse alanları ve varlıkları toplamak için ilk 3D pazar yerini başlattığını duyurdu. Pazar yerinde 3D galeriler, villalar, müzik mekanları, parklar, avatarlar ve araçlar için yerler bulunacaktır. Ayrıca önde gelen sanatçılar, mimarlar ve tasarımcılar tarafından piyasaya özel NFT’ler satılacaktır. NFXhaber olarak detayları sizin için derledik.

MetaMundo

MetaMundo 3D Metaverse Pazar Yeri!

Pazar yerinde bulunan tüm 3D NFT’ler, Sandbox ve Decentraland gibi çoklu Metaverse platformlarıyla uyumlu olacaktır. MetaMundo, güzel tasarlanmış, birlikte çalışabilir ve açık bir Metaverse’ü yaratmak üzerine çalışmaktadır. Ayrıca herkesin Blockchain teknolojisi aracılığıyla sahip olabileceği ve parçalarını oluşturabileceği sürükleyici bir 3D sosyal internet oluşturmayı hedeflemektedir. MetaMundo’nun kurucu ortağı Finn Hansen konuyla alakalı açıklama yaptı.

Market lansmanı, bu vizyonu gerçekleştirme yolundaki ilk büyük adımımızdır. İlk kez, Metaverse kullanıcılarının birçok sanal ortamda kullanım için NFT’leri toplamasını sağladık.

Bugünden itibaren kullanıcılar pazar yerini ziyaret edebilecektir. Ayrıca kullanıcılar, 3D yaratıcıları Dutchtide ve Amerikalı modern mimar Luis Fernandez tarafından inşa edilen iki sahnenin sürükleyici keşfini kontrol edebilirler. Bu iki açılış sahnesi, Dutchtide’ın Brutalist mimarisinden ilham alan Japon Zen Sanat Galerisi’ni ve Luis Fernandez’in okyanus kıyısına genişleyen lüks villasını tasvir ediyor. Galeri, bu alanları 0,8 ETH olarak fiyatlandırılmıştır. Ayrıca 1’e 1 baskı olarak açık artırmaya çıkarılacaktır. Bu arada, Fernandez’in villası 0,5 ETH karşılığında satın alınabilecektir. Ayrıca, MetaMundo, her bir 3D yaratım için, kendi pazarında haftalık olarak NFT’lerin basımı olacağını açıkladı.

MetaMundo, 3D dosyalar için özel olarak tasarlanmış Ethereum üzerinde kendi NFT’sini geliştireceğini açıkladı. İçerik oluşturucular için bir dönüşüm ve optimizasyon hattı oluşturdu. Esnek Metaverse yapısı sayesinde, MetaMundo üzerinde bir NFT’ye birden fazla 3D dosya dahil edilebileceği belirtilmiştir. Dahası, MetaMundo’da satılan her NFT, Decentraland, The Sandbox, Cryptovoxels, Spatial, VRChat gibi Metaverse’ler ile uyumlu bir 3D dosya paketi içermektedir. Daha fazla Metaverse ortamı yaratıldıkça, şirket teknolojisi hepsini bir araya getirecek şekilde adapte olacağını bildirdi.

Şirket Hakkında

MetaMundo, Animoca Brands ve bazı büyük Metaverse arazi sahibi ve geliştiricisi tarafından yönetilen bir tohum finansmanı turunda 2,7 milyon dolar topladığı Kasım 2021’de sahneye çıkmıştır. En başından beri amaç, bir dönüştürme araçları paketi oluşturmaktı. Ayrıca önde gelen Metaverse oyun oluşturucularla doğrudan entegrasyonlar geliştirmeyi amaçlamaktaydılar.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...