Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Steve Aoki ve Greg Hildebrandt NFT Koleksiyonu Çıkaracak!

Paylaş

Steve Aoki, Metaverse ve NFT alanında son zamanların en popüler ismi olarak tanımlanıyor. 2021’deki NFT koleksiyonu Dream Catcher’dan kısa bir süre sonra Metaverse’ü olan A0K1VERSE’yi piyasaya sürmüştür. Ayrıca şimdi Neon Future ve Heavy Metal ile iş birliğine kadar, Aoki Metaverse’de çalışmalar planlamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Steve Aoki ve Greg Hildebrandt

Steve Aoki ve Greg Hildebrandt Birlikte Çalışıyor!

Sınırları aşmaya ve fizikseli dijitale dünyaya taşımaya devam eden Aoki, Mayıs 2022’de, fantezi ve bilim kurgu dergisi Heavy Metal’in kapağını süslemişti. NFT koleksiyonu, 777 kapak resminden ilham almaktadır. Ayrıca NFT koleksiyonunda Steve Aoki ve Gred Hildebrandt birlikte çalışmaktadır. Koleksiyon, ikonik Greg Hildebrandt’ın sanatını ve Tom Bilyeu’nun ‘Etki Teorisi’ tarafından yayınlanan eleştirmenlerce beğenilen Neon Future çizgi romanından karakterleri bir araya getirmektedir. NFT’ler ilk olarak Oddkey, A0K1VERSE, Heavy Metal ve Impact Theory topluluklarına özel satılacaktır. Satış 1 SOL değeriyle 29 Ağustos 19:00’da satışa sunulacaktır. Halka açık satış, 29 Ağustos’ta, 1.5 SOL değeriyle 30 Ağustos 00:00’da başlayacaktır.

NFT, Steve Aoki’nin Oddkey’de piyasaya sürülen ilk koleksiyonu olacaktır. Heavy Metal Magazine’in Mayıs 2022 kapağının sınırlı sayıdaki versiyonunu içeren NFT’ler, Greg Hildebrandt tarafından resmedilmiştir. Hildebrandt, 1977 tarihli efsanevi Star Wars posteriyle tanınmaktadır. Bu koleksiyon Hildrebrandt’ın ilk NFT koleksiyonu değildir. Afiş sanatçısı, daha önce Rule the Mob adlı projesiyle NFT dünyasına adım atmıştı. Hildebrandt’ın NFT projesi, Artist Fund ve Heavy Metal Magazine ile iş birliği içinde oluşturulan bir Blockchain ticaret kart oyunudur.

777 parçadan oluşan NFT koleksiyonu arasında, Aoki’nin imzasıyla 43, Greg Hildebrandt’ın imzasıyla 43 ve Impact Theory’nin kurucusu Tom Bilyeu’un imzasıyla 43 olmak üzere elle çizilmiş bire bir dijital imza olacaktır. Ayrıca üç yaratıcının da imzaladığı 7 NFT bulunmaktadır. Ancak, imzalı veya imzasız bir NFT’ye sahip olup olunmadığı, basım sonrasına kadar gizli kalacaktır. Bir gizlilik tarzında düşerek, ne alacağınızı bilmeden basım yapılacaktır. Ancak NFT’ler bu şekilde bırakılarka, topluluğun hangi parçanın en değerli olduğunu belirlemesini sağlayacaktır. Koleksiyon, Aoki’nin Solana tabanlı pazaryeri Oddkey’de yayınlanan ilk koleksiyonu olacaktır. 2021’de Aoki ve Todd McFarlane tarafından başlatılan Oddkey, bu pop kültürünün yaratıcıları ve koleksiyoncuları için birincil buluşma yeri olarak kabul edilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...