Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Wolf Game NFT Nedir?

Paylaş

Wolf Game NFT nedir? Wolf Game NFT, pikselleştirilmiş kurt ve koyun NFT’lerinden oluşan bir NFT oyunu ve koleksiyonudur. Bu makalede Wolf Game ne sunar, nasıl alınır gibi merak edilen soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. NFXhaber olarak, sizin için araştırdık. Gelin koleksiyonu birlikte inceleyelim. Wolf Game NFT, popüler risk odaklı oyunu Wolf Game’in içerisinde kullanım durumlarına sahip NFT’lerin bulunduğu bir koleksiyondur. Ayrıca Ethereum ağı üzerinde barındırılan NFT’ler, çeşitli özelliklere sahip, pikselleştirilmiş kurt ve koyun öğelerinden oluşmaktadır. ERC-721 standardıyla yaratılan koleksiyondaki her NFT benzersizdir. NFT sahipleri, P2E (oyna-kazan) modeli ile yaratılan oyun içerisinde çeşitli avantajlar elde edebilmektedir. Ek olarak DeFi’nin (merkeziyetsiz finans) sunduğu finansal araçlara ulaşabilmektedir.

Oyun tamamen risk odaklıdır ve bir çiftlikte geçer. Oyuncular, ne kadar risk alacağını seçme hakkına sahiptir ve yüksek risk yüksek kazanç getirir. Oyundaki ekonomi, projenin yardımcı tokeni olan WOOL ile yürür. Oyun koleksiyondaki tüm kurt ve koyun NFT’leri farklı özelliklere sahiptir. Hatta bir NFT basıldığında algoritma olasık tabanlı olarak bu özellikleri NFT’ye entegre eder. Özellikler arasında, gözlük, şapka, göz yapısı, bakış, kıyafet ve aksesuar gibi öğeler bulunmaktadır.

Wolf Game NFT Ne Sunmaktadır?

Wolf Game koleksiyonu, içerisinde kurtlar ve koyunları barındırır. Bir kullanıcı, koleksiyonda NFT bastığında kurt NFT’si alma ihtimali %10’ken koyun alma ihtimali %90’dır. Kurtlar oyuna hükmeder ve koyunlara göre çok daha nadir NFT’lerdir. Kullanıcılar, türü fark etmeksizin oyun içerisindeki tüm NFT’lerini stake edip pasif gelir elde edebilmektedir. Ancak, NFT’nin türüne göre staking ödülleri ve yöntemi farklılık gösterir. Koyunlar her gün 10.000 WOOL token’a kadar stake edebilmektedir. Ek olarak WOOL şu an için sadece, bir merkeziyetsiz borsa olan UniSwap’ta işlem görmektedir.

Kurtların koyunlardan çalma eğilimi vardır. Koyunlarının staking gelirini çekmek isteyen bir kullanıcı, biriktirdiği WOOL’ların bir kurt tarafından çalınma riskini göze almak zorundadır. Kurtların çalma ihtimali %50’dir. Bunun yanında, satılan her yünün %20’si de kurtlara vergi olarak gider. Bu, kurt sahiplerinin koyun sahipleri tarafından satılan tüm WOOL’un %20’sini otomatik olarak kazandığı anlamına gelir. Tüm bunlara ek olarak kurtlar yeni NFT basımlarını da çalabilmektedir. Bir NFT basıldığında kurtların bu NFT’yi çalma ihtimali %10’dur.

Koleksiyon Nasıl Alınır?

Wolf Game NFT’leri popüler pazar OpenSea üzerinden satın alabilmektedir. OpenSea üzerinden kurt veya koyun NFT’si satın almak için öncelikle ETH’ye ve bir Ethereum cüzdanına sahip olmanız gerekir. ETH, kripto para borsası Bitci üzerinden satın alınabilmektedir. Ek olarak Ethereum cüzdanı ise MetaMask üzerinden oluşturulabilmektedir. ETH satın alıp varlıklarını MetaMask cüzdanlarına aktaran kullanıcılar, bu cüzdanlarını OpenSea hesaplarına entegre ederek NFT satın alabilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...