Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Veve NFT Koleksiyonu için Marvel ile İş Birliği Kurdu!

Paylaş

Dijital koleksiyon şirketi Veve, platformun üç Marvel çizgi roman sanatçısının, NFT kapaklarını piyasaya sürdüğünü duyurdu. Veve ve Marvel, Marvel Artworks koleksiyonu olarak adlandırılan NFT koleksiyonunda beraber çalıştığını açıkladı. Sınırlı sayıda piyasaya sürülen koleksiyonun içerisinde, Spiderman ve Black Panther’ı içeren üç Marvel çizgi roman kapağının 1’e 1’lik sürümleri olacak. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Veve, Marvel Artworks

Veve, Marvel Artworks NFT Koleksiyonu

Marvel, Veve şirketi ile NFT endüstrisi için ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. İki firma kısa süre önce Marvel Artworks koleksiyonundan üç sınırlı NFT’sini çıkarma planlarını açıkladı. Veve geçmişte de Marvel ile çalışmıştır. 2021’de Spiderman ve Captain America dijital koleksiyonlarını piyasaya sürmüştür. Ayrıca Veve, Marvel’in rakibi DC Comics ve eğlence devi Walt Disney ile iş birliklerine imza atmıştır.

Veve ve Marvel NFT müzayedesi bugün itibariyle başladı. Müzayede 2 Eylül Cuma günü Türkiye saatiyle 23:59’a kadar devam edecektir. Teklifler NFT başına 1.500 dolardan başlamaktadır. Ayrıca Veve müzayedenin sessiz gerçekleşeceğini ve tüm tekliflerin müzayede katılımcılarından gizlendiğini açıklamıştır. Dahası müzayede zamanlayıcısı sona erdiğinde en yüksek teklifin kazanacağı belirtilmiştir.

NFT’lerde Sara Pichelli’nin ‘Miles Morales Spiderman 25’, Brian Stelfreeze’nin ‘Black Panther 25’ ve Skottie Young’ın ‘Amazing Spiderman 1’inden sanat eserleri yer alıyor. Veve, geçtiğimiz şubat ayında Gamestop’un NFT platformuyla yakın zamanda ortaklık kuran bir şirket olan ölçeklendirme çözümü Immutable X’ten yararlanmaktadır. Ayrıca Veve’nin Marvel ile yarattığı koleksiyon, altı gün önce iki firmanın ‘Marvel Super Heroes Secret Wars 3’ NFT’lerini bıraktığı 23 Ağustos’ta yaratılmıştır. NFT’ler beş adet nadirlik sunacaktır. Ayrıca box (kutu) formatında dağıtılacaktır.

NFT’lere Olan İlgi Bir Önceki Aya Göre Yüzde 10 Düşüş Gösterdi!

NFT satışları önceki 30 gün boyunca kaydedilen istatistiklere kıyasla, geçen ay yüzde 10’a yakın düşmüştür. NFT satışları geçen ay satışlarda 603,33 milyon dolar toplamıştı. Ancak cryptoslamio istatistiklerine göre önceki ay NFT satışlarında 666,93 milyon dolar topladı. Immutable X şu anda NFT satışları açısından bu ayın en büyük üçüncü Blockchain’idir. Ayrıca Immutable X tabanlı NFT satışları bir önceki aya göre yüzde 169 artış yaşamıştır.

Google Trends verileri NFT’ye ilginin, GT puanı 100 olan ocak ayına göre düşük olduğunu göstermektedir. 21 Ağustos’ta başlayan hafta için sorgunun GT puanı 14 civarındadır. Bu sebeple bu hafta, ‘NFT’ arama terimi çok daha düşük olarak yorumlanmıştır. İlgi eksikliği ve düşük NFT satış hacmi yeni koleksiyonların çıkışlarını engellememektedir. Funko, Paramount, Warner Bros, Hasbro, Mattel, Atari, Topps gibi firmalar ve daha fazlası 2022’de sürekli olarak eğlence ve markayla ilgili NFT koleksiyonları çıkarmaktadır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...