Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

VanEck NFT Trenine Atlamaya Karar Verdi

Paylaş

Spot Bitcoin (BTC) ETF’leri yok, bu yüzden NFT’ler olacak! The VanEck NFT, New York merkezli bir yatırım yönetimi firması sayesinde hayata geçmektedir. Yavaş yavaş borsada işlem gören fonlar konusunda uzmanlaştı. Ancak, Bitcoin (BTC) vadeli işlemleri ETF’sini listeledikten sonra, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), fiziksel ( spot) BTC içeren spot ETF’sinin listelenmesine itiraz etti. VanEck, NFT projesiyle ilgi odağına geri dönüyor.

VanEck NFT Koleksiyonu Yayınlayacak

Yatırım yönetimi şirketi VanEck, Metaverse’e dalmak için bin NFT’lik bir koleksiyon başlatmayı planlıyor. “VanEck Company NFT” adlı koleksiyon, Ethereum ağı üzerinde piyasaya sürülmektedir. Bu koleksiyon, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kurucu Babası, “Hammy” lakaplı Alexander Hamilton’ın bir karikatürü etrafında dönecek. Bu koleksiyonu oluşturmak için VanEck, NUMOMO adlı Güney Koreli NFT tasarım şirketi ile ortaklık kurdu.

VanEck NFT duyursu

Ayrıca, bu koleksiyonun amacı VanEck yatırımcıları için bir topluluk sağlamak ve dijital varlıkların faydasını göstermek. Aynı zamanda kripto para birimi sahiplerini eğitmektir. VanEck Community NFT kurucu ortağı JP Lee, bir basın bülteninde bu yeni koleksiyon hakkında şöyle konuştu:

“NFT’lerimizin tümü, gerçek bir tarih duygusu yaratmaya ve tartışma, tartışma ve topluluğu teşvik etmeye yardımcı olacak. Ayrıca çarpıcı 3D avatarlar ve anlatı tarzı videolar içerecek. “Hammy” karakterimiz, finansın dünü, bugünü ve geleceğinin olağanüstü bir rehberi olacaktır.

VanEck Topluluğu Koleksiyon İçin Yol Haritası

Koleksiyon, 3 nadirlik seviyesi içerecek:

  • 750 ortak NFT
  • 230 Nadir NFT
  • 20 Efsanevi NFT

Ayrıca her NFT türü, şirket tarafından sunulan etkinliklere ve avantajlara farklı erişim sağlayacaktır. Örneğin, faydaları şunlar olabilir: VanEck’in liderliğine erken erişim, şirket tarafından düzenlenen partiye özel erişim veya VanEck CEO’su Jan van Eck ile bir öğle yemeği.

Drop için kayıt yaptıran şanslı kişilere 2 Mayıs 2022 haftası boyunca NFT’ler cüzdanlarına gönderilmekte. Mayıs ayının sonunda, NFT’ler son versiyonlarına dönüşecek. Bundan sonra, NFT sahipleri Şirketin NFT ile ilgili iletişimlerini e-posta, Twitter veya YouTube aracılığıyla takip edebilmektedir.

Üstelik, sadece bir ay önce VanEck şirketi kripto meraklılarına iyi bir doz verdi. Gerçekten de, şirketin analistlerine göre, Bitcoin bir sonraki küresel rezerv varlık olabilir. Ayrıca 1,3 milyon ile 4,8 milyon dolar arasında bir fiyat aralığı öngörüyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...