Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Twitch NFT ve Web3 Sektöründe Yatırım Artırıyor!

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Kevin Lin tarafından kurulan Web3 oyun şirketi Metatheory, son finansman turunda 24 milyon dolar topladı. Tur, Pantera Capital, FTX Ventures, Merit Circle, Dragonfly Capital ve diğerlerinin de katıldığı risk sermayesi şirketi Andreesen Horowitz (a16z) tarafından yönetildi. Twitch NFT ve Web3 sektöründe ağırlığını giderek artırmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde aldığı yatırımdan sonra yenilerini almaya devam etmekte.

Fonlar öncelikle şirketin şu anda iki mini oyuna ev sahipliği yapacak. Daha sonra bir Sci-Fi serisi geliştirilmekte olan amiral gemisi ürünü DuskBreakers için kullanılacak. Yeni fon enjeksiyonu ile NFT’leri, kullanıcıların DuskBreakers karakter NFT’lerine sahip olabileceği franchise ekosistemine entegre etmeyi umuyor. Bu entegrasyon süresince de yatırımcı sayısı artırmak asıl hedef. Aynı zamanda yatırımcı kadar oyuncu kazanımı da hedeflenmekte.

Lin, Mixer şirketinin tavrından sonra ayrılma kararı aldı. Lin, bu sektörde tekelleşmeyi elde eden Web2 merkezli Twitch’ten ayrılma kararı hakkında yorum yaptı. Web3 hedefleri hakkında şunları söyledi. ”Sektörde bir sonraki adım olarak, blockchain’in daha fazla olasılığa kapı açacak. Ve oyun, hikaye anlatımı ve topluluk oluşturma alanında büyük bir etkisi olacağına gerçekten inanıyorum.”

Twitch NFT Giderek Büyüyor

Tahmin edebileceğiniz gibi, Lin’in blok zincirine yaptığı yolculukta, Twitch’in eski Geliştirici İlişkileri Yöneticisi JT Gleason, Metatheory’nin CTO’su olarak görev yaparken, eski Twitch personelinden birkaçını da beraberinde götürdüğünü görüyor. Twitch’in Etkileyici Pazarlama ekibinin üyesi, Topluluk ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Buna ek olarak Lin, Twitch’in yapay zeka tabanlı etkileşimli canlı şov serisi olan Yapay Next’ten sırasıyla İçerik Şefi ve Anlatı Tasarımcısı olarak görev yapacak Bernie Su ve Jen Enfield-Kane’i işe aldı. Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi. Ayrıca bütün birikiminizi korumak için daha etkili yöntemler kullanılması gerekmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...