Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Tubby Cats Nedir?

Paylaş

Tubby Cats, 5,000 sevimli dijital kediden oluşan bir NFT koleksiyonudur. Kullanıcılar, Polygon’u kullanarak gaz ücreti ödemeden OpenSea’deki koleksiyona erişim sağlayabilmektedir.

NFXHaber olarak bu makalede Tubby Cats’i inceleyeceğiz ve koleksiyon hakkındaki merak edilenleri yanıtlamaya çalışacağız. Gelin hep birlikte incelemeye geçelim.

Tubby Cats, 5,000 dijital kediden oluşan NFT koleksiyonudur. Koleksiyon, sanatçıların liderlik ettiği bir ekip tarafından oluşturulmuştur. Bununla birlikte proje; çok çeşitli kedilere ev sahipliği yaptığını ifade etmektedir. Kedilerin hepsi sevimli ve eğlenceli olarak tanımlanmaktadır. Koleksiyon temel olarak üç kategoriye ayrılmıştır:

  • Popüler: 500 Tubby Kedi NFT’si
  • Yaygın olmayan: 1,020 Tubby Kedi NtF’si
  • Yaygın: 3,480 Tubby Kedi NFT’si

Arka planda Common Tubby Cats’i bulunmaktadır. Bunlardan 19’u düz renkli, 7’si hareketlidir. Üstelik toplamda 26 tane bulunan bu tür, en nadir tür olarak tanımlanmaktadır.

Yayın olmayan Tubby Cats tasarımları, gelecekteki drop’larda tekrar görünmeyecektir. Popüler Tubby Cats ise tanınmış karakterlerden ilham almıştır ve bununla dikkat çekmektedir.

Her NFT benzersizdir ama bazıları aynı özelliklerini paylaşabilmektedir. Ancak yine de koleksiyonda aynı “kediyi” bulamazsınız. Her bir kedi, 120 farklı temalı paletin birinden yaratılmaktadır. Kediler, bireysel özellik nadirliğine göre oluşturulmamaktadır. Yani nadirlik, gen temalı paletlere dayanmaktadır.

OpenSea’de sergilenen koleksiyonunun 9,000’den fazla sahibi bulunmaktadır. Taban fiyatı 0,017 ETH olan koleksiyonun ticaret hacmi 17 bin ETH’ye yakındır.

Tubby Cats Nasıl Alınır?

Tubby Cats’e ilgi duyan kullanıcılar, buraya tıklayarak projenin OpenSea’deki resmi sayfasını ziyaret edebilir. Bir NFT satın almak için kullanıcıların yapmaları gereken birkaç basit işlem bulunmaktadır. Öncelikle NFT almak isteyen bir kullanıcının dijital bir cüzdana sahip olması gerekmektedir. En çok tercih edilen dijital cüzdanların başında Metamask gelmektedir. Ancak kullanıcılar istedikleri takdirde Metamask dışındaki cüzdanları da tercih edebilmektedir. (Coinbase vb.) Dijital cüzdan dışında kullanıcıların sahip olması gereken miktar Ethereum’dur. Ether, NFT pazar yerlerinde en çok tercih edilen kripto para birimidir. ETH’yi temin eden kullanıcıların sonrasında OpenSea’yi açması ve platforma içinde ETH olan cüzdanlarını bağlamaları gerekmektedir. Bu adımdan sonra ise koleksiyonun sayfası açılmalı ve tercih edilen NFT’nin satın alma işlemi adımlar takip edilerek gerçekleştirilmelidir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...