Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Treeverse NFT Oyunu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Paylaş

Blockchain teknolojisinin tanıtılmasından bu yana, blockchain oyunları kripto pazarının eğlenceli bir bölümü olarak ortaya çıktı. Kullanıcılar ve yatırımcılar, oyunu sadece eğlenmek için oynayabileceklerini değil, aynı zamanda oynarken bir miktar kripto para kazanabileceklerini bildikleri için daha da ilginç buluyorlar. Metaverse oyunları dünyasındaki en yeni oyunlarından biri de Treeverse NFT. Oyunculara, kullanıcıların açık ve etkileşimli bir dünyada NFT’lerden yararlanabilecekleri Runescape tarzı bir MMORPG oyunu sunmayı amaçlamaktadır.

Treeverse NFT Oyunu nedir?

Görünüşe göre Treeverse, her iki PhoPhonesd PC’de bulunan Metaverse’deki ilk Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunlarından biri veya kısa MMORPG için. Retro salamura tarzında inşa edilmekte ve oyna-kazan sistemi için bir sahne sağlamaktadır.

Treeverse NFT oyunu, Ethereum blok zincirinde Endless Clouds tarafından geliştirilmiştir. Projenin arkasında NFTrees projesiyle ünlü bir NFT sanatçısı ve koleksiyoncu olan Loopify var. Shopify, 2021 yaz ortasında NFTrees koleksiyon projesi NFTrees’i oluşturarak Treeverse’i başlattı. Ancak Kurucuların Özel Konuları ve Zamansız Avatarları 2021 sonbaharında bir süre sonra tanıtılmıştır.

Loopify’a Treeverse’i diğer oyunlardan farklı oyun kazanmak için neyin farklı kıldığı sorulduğunda, oynanabilir bir MMORPG olarak Treeverse’in kullanıcılarına oyunda kazanılan varlıkları NFT’ler için takas etme ve ayrıca oyunun yerel para birimini kazanma fırsatı olduğu söylenmekte. Fakat yine de NFT’ler için serbestçe takas edilebilir.

Oyuncular, oynarken Pokemon ve Runescape gibi klasik oyunların akıllarına geldiğini belirttiler. Ancak Treeverse, klasik oyunlarda büyük fark yaratan topluluk tabanlı bir özellik getiriyor.

Treeverse’de NFT Koleksiyonu Nasıl?

Ters projeye tanıtılan ilk NFT’dir. NFT’ler Şubat 2021’de ortaya çıktı. Yayınlandığı tarihteki taban fiyat 0,2 ETH idi. NFT’lerin taban fiyatı şu anda 14 ETH’nin üzerinde. Orijinal koleksiyonla sağlanan sadece 420 ağaç var.

Oyuncular, diğer oyuncularla etkileşim kurmak ve $SEED karşılığında meyve toplamak için ağaçları haritaya yerleştirebilme hakkında sahiptirler. SEED fiyatının %10’luk bir gaz ücreti veya yanması vardır.

Kullanıcıların NFT galerisine sahip olabileceği ve arkadaşlarıyla bir parti düzenleyebileceği Treeverse özel evlerine erişim sağlar. Kurucu Arsa sahipleri, arsalarını sahipleri için pasif bir gelir olan $SEED üzerinden kiralayabilirler. NFTree sahipleri için 420 Kurucu Plan geliştirildiği söylenmektedir. 10.000 arsa daha farklı kullanıcılara satışı ise tamamlandı.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik