Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Thomas Edison NFT Projesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Paylaş

NFT ve metaverse piyasası her geçen gün büyümekte. Bu büyüme ile beraber hem geleceğin teknolojisi hem de geçmişin tozlu sayfaları bir araya gelmekte. Thomas Edison NFT projesi de tam olarak buna örnek. Chamsori Edison NFT koleksiyonunda Amerikalı mucit ve iş adamı Thomas Edison yer alacak. Bu, Web3 firmaları Luckmon ve Morrowbogi ile Chamsori Gramofon Müzesi ve Edison Bilim Müzesi arasındaki ortaklık sayesinde mümkün olmaktadır. Koleksiyon, koleksiyoncuların tarihteki en ikonik icatlardan bazılarının fiziksel mülkiyetine sahip olmalarını sağlayacak. Tüm dünya tarihinde kimisi çok önemli onlarca buluştan bazılarına sahip olunacak olması yatırımcıların ilgisini çekmekte.

Thomas Edison NFT koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi

Chamsori Edison NFT, OpenSea gibi NFT pazarlarında kullanıma sunulan toplam 1.000 Thomas Edison yeniliğini görecek. Müze, Amerikalı mucidin hayatını kapsayan muhteşem bir koleksiyona ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle bu NFT koleksiyonu için çok önemli. Hatta o kadar önemli ki birçok yatırımcı kendi arasında ciddi bir yarışa girebilmekte. Çünkü bazı buluşlar dünya tarihinin seyrini değiştirebilmekte. Bu da onların fiyatını haliyle daha pahalı yapmakta. Nadide eserlerin satın alım tekliflerinin çok yüksek olması analistler tarafından beklenmekte.

Yönetmen Son Seong-Mok hevesli bir Thomas Edison koleksiyoncusu. Hatta geçtiğimiz 65 yıl boyunca, bu amaç için müzayedelere katılmak ve doğrudan satış yapmak için 60 ülkeyi özenle gezdi. Ayrıca görünüşe göre bugün Thomas Edition koleksiyonlarının en büyük özel koleksiyoncusu. Buna 5.000 gramofon, 150.000 müzik albümü ve 5.000 diğer Edison icadı dahildir. Güney Kore’yi ziyaret etmek için bir neden daha var gibi görünmekte.

Thomas Edison NFT koleksiyonundaki icatlardan bazıları ilk ampulü, Edison Corporation’ın hisse senedi sertifikasını ve fonografı içerir. Edison’un sesinin AI teknolojisi ile geri yükleneceği her öğenin açıklaması da olacak. Thomas Edison’un icatları, bugün hayatımızın birçok yönü üzerinde derin bir etkiye sahiptir. Bu da koleksiyonu çok daha anlamlı kılıyor. Ünlü ampulün yanı sıra çeşitli alanlarda da birçok cihaz geliştirdi. Örneğin, elektrik enerjisi üretimi, kitle iletişimi, ses kaydı ve hareketli görüntüler.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...