Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

The Fallen Angels by NBG Nedir?

Paylaş

The Fallen Angels NFT koleksiyonu, elle oluşturulmuş 99 benzersiz dijital sanat eserinden oluşan 1/1 bir koleksiyondur. The Fallen Angels by NBG Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

The Fallen Angels by NBG Nedir?

Bu NFT koleksiyonunun sanatçısı VLH’dir. Özellikle VLH, bu koleksiyonla Batı dünyasında insanın Hristiyanlıktan kopuşunu gösterebilmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca İncil boyunca Tanrı’ya bağlılığı simgeleyen melekler, dua ve bağlılık eksikliği sebebiyle düşmektedir. Burada sembolizm 2 şeyle gösterilmektedir:

Proje diğer bir taraftan meleklerin kanatları sırtlarına takılmak yerine önlerinde tasvir edilmiştir. Burada VLH, meleklerin Tanrı’ya ve insanlığa olan inançlarından kopuşlarını ifade etmektedir. Bir diğer yandan, melekler arkadan tasvir edilmektedir. İzleyici (insanlık) ile inanç arasındaki artan mesafeyi simgeleyen, meleklerin getirdiği mesajın kaybıdır. İncil’de ise yalnızca 3 meleğin ismi geçmektedir. Her defasında bu bir erkek melek hakkındadır. Kutsal yazıların melekler lejyonunun binlerce kişiden oluştuğuna işaret etmesine rağmen. Bu, VLH’nin sadece dişi melekleri betimleyerek cevap verdiği yerdir. Özellikle kadınların toplumdaki değişen konumu sebebiyle Hristiyan inancının daha fazla değer kaybettiği ek sembolizmiyle, kilisenin gelişmediği bir şeydir.

Fiyatı Nedir?

The Fallen Angels koleksiyonu, elle oluşturulan ve 99 benzersiz dijital sanat eserinden oluşan 1/1 bir NFT koleksiyondur. Projenin mevcut taban fiyatı ise 0.025 ETH’dir. Toplam hacmi ise şu anda 1 Ethereum olarak görülmektedir.

The Fallen Angels NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 99 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 2 olarak görülmektedir.

The Fallen Angels by NBG Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, The Fallen Angels by NBG NFT koleksiyonun OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu koleksiyonu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. Özellikle ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...