Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

T-O-S NFT Nedir?

Paylaş

T-O-S NFT (The Other Side NFT) Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen 8,888 adet NFT’ten oluşan dijital sanat koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede T-O-S NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

T-O-S NFT Nedir?

Ethereum blok zincirinde yaşayan “ayın görünmeyen tarafından gelen” 8,888 Moonwalker NFT’sinin bir koleksiyonudur. 8,888 adet Moonwalker’ın her biri, 300’ün üzerinde mistik özellikten rastgele şekilde oluşturuldu. Her Moonwalker, daha büyük girişimlere ve topluluk için artan ödüllere ulaşmada bir araç olan T-O-S hizmet tokeni $MOONZ’u üretmektedir.

The Other Side, birçok büyük şirket ve markayla çalışmış yaratıcı bir ekibin projesidir. Bu ekip; hem modaya hem de sanata odaklanan bir NFT projesi ortaya çıkarmıştır. Aynı zamanda The Other Side ekosistemini oluşturmaya yardımcı olmak için T-O-S sahiplerini ödüllendiren bir stake mekanizması da uygulanmaktadır.

Aynı zamanda platform; “Moonwalkers” tarafından bulunan ve “moonerals” adı verilen hazineyi de içermektedir. The Other Side’daki “moonwalker”lar stake edilebilir ve stake edildikleri süreye eşdeğer mooneraller içeren moonpod’larla ödüllendirilir. Moonpod’lar; T-O-S ekosistemini genişletmek için gerekli olan ek hazine ve emtiaları da içermektedir.

T-O-S NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon bu yazının yazıldığı sırada OpenSea NFT pazarında 0,02 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmekteydi. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki mevcut ticaret hacmi ise 7599 ETH’dir.

T-O-S NFT’nin OpenSea pazarında yer alan 8,888 adet NFT’si bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 3,091’dir.

T-O-S NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, T-O-S NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

T-O-S NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask vb. bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. MetaMask, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biri hatta içlerinde en popüleridir. Cüzdana sahip olan yatırımcı daha sonra ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar Ethereum satın almalı ve bu Ethereum’u kripto para cüzdanına (MetaMask vb.) aktarmalıdır. Son adımda ise yatırımcının dijital kripto cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...