Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Square Enix NFT Raporunu Yayınladı!

Paylaş

Square Enix NFT, 2022 mali raporunu yayınladı. Şirketin yakın geleceği ile nereye gideceğini bu rapor göstermekte. Bir önceki mali yılın mali sonuçlarını ortaya koyuyor. Ayrıca bir rapor, halka bir şirketin geleceği ile nereye gitmeyi planladığı hakkında bir fikir verebilmekte. Final Fantasy’nin ve yakında çıkacak olan Forspoken oyununun arkasındaki şirket Square Enix’tir. 31 Mart 2022’de sona eren mali yıl için kazanç raporunu açıkladı. Pek çok hayran için raporda özellikle heyecan verici bir şey yoktu. Piyasada yer alan tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın.

Bununla birlikte, Square Enix’in gelecekte ne yapmak istediğine dair bir gösterge vardı. Ayrıca bazı hayranların görüşüne rağmen, şirketin NFT’ler ve blockchain ile ilgili çabalarını sürdürecek gibi görünüyor. NFT’ler, özellikle oyun söz konusu olduğunda tartışmalı bir konu haline geldi. Bazı açılardan NFT balonu patlıyor gibi görünmekte. Fakat bu, oyun şirketlerinin çoğunluğa atlayıp NFT oyunları yapmaya çalışmasını engellemedi.

Square Enix’in başkanı, NFT’ler fikri ve blok zincirinin oyun içinde nasıl çalışabileceği ile çok ilgili. Hayranlar bu fikre şüpheyle yaklaşmakta. Fakat Square Enix’in NFT’leri kripto para biriminin bir uzantısı olarak kullanmayacağına inanılmakta. Kimileri Square Enix’in NFT fikrinin daha çok mobil odaklı bir proje olarak sonuçlanabileceğini yazdı.

Square Enix NFT Satabilecek Mi?

Square Enix’in yakın zamanda Bored Apes satması pek olası görünmese de, oyunlarda kazan-kazan fikri birçok oyuncuda endişe yaratmaya yetiyor. Kazanç raporunda ayrıca Square Enix, “IP ekosistemini” güçlendirmek istediğini de belirtiyor. Bu, Square Enix’in düzinelerce IP’nin kaybedildiğini gören Western stüdyolarının yukarıda bahsedilen satışı göz önüne alındığında, hayranların ironik bulduğu bir şey . Bu, Tomb Raider , Deus Ex ve Sleeping Dogs gibi yıllardır görülmeyen diğer bazı IP’leri içeriyordu .

NFT’ler oyun endüstrisinde tartışmalı bir konu olmaya devam ederken, blok zincirini ve kullanışlılığını destekleyen bazı büyük isimler ortaya çıktı. Örneğin Ubisoft, Ubisoft Quartz’ı geliştirdi . Ancak bu kavramın Ubisoft çalışanlarının bile kafasını karıştırdığı bildiriliyor. Nintendo America’nın eski Başkanı Reggie Fils-Aime de NFT’leri desteklemek için çıktı. Ancak onun oyna-kazan oyun konsepti, şirketlerin şu anda odaklandıklarından farklı görünmekte.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...