Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Spike Lee NFT Film Konseptini Duyurdu

Paylaş

Efsanevi film yönetmeni Spike Lee, içerik materyali inkübatörü The Seen Venture ile bir işbirliği başlattı. Bu ortaklık, “Gotta Be Mars” NFT ürün yelpazesinden oluşuyor. Bu NFT çeşitleri, yükselen film yapımcılarına yardım eden bir grup olan “The Seen Venture Portal” için önemli bir şey olarak hizmet ediyor. Spike Lee NFT koleksiyonu ile birlikte NFT piyasasına yeni bir soluk getirmekte.

Spike Lee NFT Hakkında Bilinmesi Gerekenler

“Gotta Be Mars” NFT çeşitleri, üç,945 üretici NFT’den oluşur; Spike Lee’nin ilk filmi “She’s Gotta Have It”in 35 mm’lik benzersiz küçültülmesinden hemen işlenmekte. Her NFT’nin ilham perisi, filmin temel karakteri Mars Blackmon olacaktır. Sahipler, havalı bir NFT’ye sahip olmanın gururla yanı sıra, “The Seen Venture Portal’a” girmeyi başaracaklar. Ayrıca Seen Venture yeşil ışık seçimlerinde oy hakları elde edebilmekte olacaklar. Hatta halka açık olmayan bir Discord kanalına ve zincir üstü portala girebilirler. Ek olarak, kişisel ve dijital etkinlikler için biletler, kapsül koleksiyonlara erken giriş hakkına sahip. Ayrıca kilitli ürünler ve airdrop’lara ek olarak elde edebilmektedirler.

Lee x The Seen Venture İşbirliği

Bu girişimin birincil görevi, web3 destekli film konusunda hevesli bir grup film takipçisi yaratmaktır. Böylece Gotta Be Mars grubu, anlaşmalı dijital sahaları paketlemek için hevesli film yapımcılarıyla da çalışabilmekte. Ayrıca bu film yapımcıları, filmlerini, en sevdiği sahneye oy verecek olan gruba sunacaklar. Muhtemelen en fazla grup yardımını alan başarılı film yapımcıları oldular. Sunumlarını gerçeğe dönüştürmek için yeniden şekillendirmek istedikleri finansmanı elde edeceklerdir. Başarılı tekliflere oy veren tokenlar, ayrıca yapımcı kredi puanı da alacaklar.

Birinci sezonun sonunda, Gotta Be Mars grubu ilk yıllık Seen Pageant’ı düzenleyecek. Bu, sabit müzik eylemleri, dijital sanat eserleri bir fırsat olabilir. Ayrıca finanse edilen filmlerin prömiyeri de bu vesileyle yapılabilir. Seen Pageant tarafından her Spike Lee ve The Seen Venture web3 toplulukları için yepyeni bir manken yaratmak istiyor. Hatta beşeri bilimlerde eğlenmek için her bir çevrimiçi ve çevrimdışı olayı birleştiren bir tane.

Basitçe söylemek gerekirse, The Seen Venture demokratikleştirilmiş bir içerik materyali inkübatörüdür. Ayrıca grup, hikaye anlatıcılarının yepyeni bir çağına enerji verebilen NFT’ler üzerinde efsanevi yaratıcılarla birlikte çalışıyor. Seen Venture, yükselen yaratıcıların bağımsız filmlerini ve TV pilotlarını destekleyerek dünyanın her yerinden hikaye anlatıcılarını yükseltiyor. Seen Initiatives, web3 ve NFT’leri kullanarak, film ticaretinde kapı bekçilerini ortadan kaldırmalı ve ticareti yeni uzmanlıklar için daha erişilebilir hale getirmelidir.

Bu NFT ürün yelpazesinin Spike Lee’nin The Seen Venture başkanı olarak görev süresini işaretleyeceğini gözlemlemek çok önemlidir. Web3’e katılan en yeni sinema ustası olarak Lee, herkese NFT’lerin yeni uzmanlıkları canlandırmak için nasıl kullanılabileceğini sergiliyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...