Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Sony Metaverse İçin İddialı Planlara Sahip

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Sony, gelişmekte olan pazarı desteklemek için iddialı bir plana sahiptir. Ana hatlarını şimdiden çizerken, metaversenin şirket için ne anlama geldiğini tanımladı. Sony, Metaverse her şirket için farklı fırsatlar sunar. Bazıları bunu NFT’leri satmak ve blok zinciri oyunlarını kazanmak için kullanmak istiyor. Diğerleri bunu para kazanma için harika bir yol olarak görüyor. Sony, metaverse için multimedya işletmelerinin büyük bir birleşimi olarak kullanmayı planlıyor.

Yakın tarihli bir kurumsal strateji toplantısında Sony CEO’su Kenichiro Yoshida, şirketin metaverse ideallerini kısaca anlattı. Sony’nin metaverse hedefleri, oyun, müzik, spor ve hatta film ve TV şovlarını kapsayan güçlü ve esnek teknolojilerinin kullanımıyla kendini kaptırma üzerine kurulmaktadır.

Yoshida, “Metaverse aynı zamanda oyunların, müziğin, filmlerin ve animenin kesiştiği ve genişlediği bir sosyal alan ve canlı bir ağ alanıdır” dedi. Örneğin Sony, canlı oyunlar aracılığıyla sürükleyici oyun deneyimleri sunmak için geniş çevrimiçi ağını kullanmakta. Meta’s Horizon Worlds gibi bir şey yaratmak için özel planlar yok. Diğer Sony metaverse planları, Fortnite’ın konserlerine benzer canlı müzik etkinliklerini içermekte.

“Bu çabalara ek olarak, Madison Beer’in sanal konseri ve hacimsel yakalama teknolojimizden yararlanan sanal uzay projesi gibi sanatçıları ve kullanıcıları birbirine bağlayarak yeni canlı deneyimler yaratmak için çalışıyoruz.” dedi. Canlı spor yayınları için sanal alanlar yaratma girişimleri de bulunmakta. Bunu Xbox avatarları olan bir izleme partisi gibi düşünün.

Sony Metaverse İçin İddialı Sözler

Yoshida: “Stadyum spor topluluğu için önemli bir alandır. Stadyumun kendisini ve sporcuları bir ağ alanında çoğaltarak, kullanıcıların konum kısıtlaması olmaksızın oynamanın keyfini çıkarabilecekleri bir deneyim yaratıyoruz.” Sony de bu bağlamda PlayStation Productions ve anime birimlerinden bahsediyor. Ancak planlarıyla ilgili gerçek detay vermemekte. Yukarıda bahsedilen izleme partilerinin anime, TV şovları ve filmler için de uygulanabileceğini tahmin edilmekte.

Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...