Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Skyweaver Oyun Geliştiricileri 40 Milyon Dolarlık Finansman Topladı!

Paylaş

Skyweaver ile tanınan Blockchain oyun geliştiricisi Horizon, A Serisi finansman turunda 40 milyon dolar topladı. Morgan Creek Digital ve Brevan Howard Digital liderliğindeki bu son finansman başarısı, TCG Skyweaver, Niftyswap ve Sequence’ın genişletilmesine yardımcı olacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Skyweaver

Skyweaver Finansman Turu Destek Aldı!

Teknoloji endüstrisi liderleri Brevan Howard Digital ve Morgan Creek Digital bu finansman turunun yönetimini gerçekleştirmiştir. Ayrıca Ubisoft, Take-Two Interactive, Round13 Capital, Polygon, Bitkraft Ventures ve CMT Digital, Horizon finansman turuna katılmıştır. CEO Tobias Lutke ve Axie Infinity kurucu ortağı Aleksander Larsen gibi bireysel yatırımcılar da bu girişimi desteklemiştir.

Başarılı bir turdan sonra Horizon, Sequence’i oluşturmak için bu finansmanı kullanacaktır. Açıklığa kavuşturmak için, Sequence, Web3’e henüz güvenmeyen Web2 geliştiricilerine yardımcı olacak bir oluşturma aracı olarak tanımlanmıştır. Bu nedenle sektöre, daha fazla insanı katacak devrim niteliğinde bir araç olması beklenmektedir.

Horizon, Sequence’e ek olarak Skyweaver oyunlarına yatırım yapacağını açıklamıştır. Ayrıca şirket, bir Web3 pazarı olan Niftyswap’ı geliştirecek ve daha fazla çalışanı işe alacaktır. Finansman turu hakkında konuşan Horizon Kurucu Ortağı ve CEO’su Peter Kieltyka, ‘Web3’ün geleceği için her zaman uzun vadeli bir vizyonumuz oldu. Ayrıca ekosistemi desteklemek için dikkatli bir şekilde tamamlayıcı ürünler inşa ediyoruz’ dedi.

Horizon, Blockchain destekli oyunlarda uzmanlaşmış bir Blockchain altyapısı ve video oyun stüdyosudur. Şirket hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için Blockchain’i eğlenceli, kolay ve güçlü hale getirmeye çalışmaktadır. Şirket amaçları doğrultusunda, herkesin dijital varlıklara sahip olabilmesi, kullanabilmesi ve keyfini çıkarabilmesi için çalışmaktadır. Ayrıca milyonlarca insana, Web3’ün bu yeni boyutuna kolay ve güvenli erişim sağlamayı taahhüt etmektedir.

Blockchain Oyunları Gelişmeye Devam Ediyor!

Son dönemde artan Blockchain oyunları, ilgi odağı olmuştur. Bu nedenle son güncellemeler oldukça önemlidir. Şirketler Blockchain oyunları geliştirirken, NFT teknolojsini son ana kadar kullanmayı hedeflemektedir. Oyun içi alınıp satılabilen NFT’ler oyunlarla son derece orantılı çalışmaktadır.

NFT’ler hem Metaverse’e hem de Blockchain oyunlarına güç vermektedir. Bu durum NFT’leri her iki sektöre içinde vazgeçilmez bir hale getirmiştir. Ayrıca kullanım örneklerinin artması NFT’ler için oldukça önemlidir. Bu durum piyasayı hareket haline geçirebilir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...