Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Sidus Gates, “Zeus” ile Ortak Oldu!

Paylaş

Influencer’lar, kriptosfer içinde benimsenmeyi yönlendirmede önemli bir rol oynar. Ukraynalı Counter-Strike profesyonel sporcusu Danylo “Zeus” Teslenko, bir metaverse ekosistemini destekleyen en son sporcudur. Profesyonel oyuncu, oyun metaverse platformunu tanıtmak için GameFi yayıncısı SIDUS GATES ile ortaklık kuruyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

SIDUS GATES Büyükelçisi ve Sözcüsü

Yakın tarihli bir basın açıklamasına göre Danylo “Zeus” Teslenko, özel espor temalı NFT’lerin piyasaya sürülmesi için 10 yıllık bir anlaşma imzaladı. Counter-Strike oyuncusunun metaverse ortağı olarak resmi katılımı, onu platformun en iyi elçisi yapar. Ortaklık, onu ayrıca SIDUS metaverse projesinin sözcüsü ve rolü metaverse içinde yayınlanan NFT’lerin kitlesel olarak benimsenmesini sağlamak olan bir etkileyici yapıyor.

Counter-Strike pro oyuncusu, kripto endüstrisinin arkasındaki teknolojiyi inceledikten sonra SIDUS GATES’e katılmaya karar verdiğini açıkladı. Teslenko, engin deneyimini metaverse ürünlerini popüler hale getirmek için kullanmayı planladığını söyledi. Ortaklık hakkında konuşan Teslenko şunları söyledi:

“Kripto teknolojileri ve NFT dahil birçok alanda çalıştım. SIDUS METAVERSE kurucusuyla tanıştım ve yaptıklarından ilham aldım, bu yüzden ekibe katılmaya karar verdim. Espor alanındaki engin deneyimimi yeni ürünleri popüler hale getirmek, onları siber spor standartlarına uydurmak ve küresel bir izleyici kitlesini çekmek için kullanmayı planlıyorum.”

Sınırlı Sürüm NFT’ler Olarak Eşsiz Dış Görünümlü Cyborg’lar

SIDUS GATES tarafından yapılan bir yayın şirketin, SIDUS metaverse kullanıcıları için benzersiz tenli cyborgları temsil edecek olan NFT’lerinin sınırlı bir sürümünü piyasaya sürmeyi planladığını söyledi. Metaverse planına devam eden Teslenko şunları söyledi:

“Sınırlı sayıda üretilen bir NFT koleksiyonu yayınlamayı planlıyoruz. Yeni bir ırk tarafından temsil edilecek: tüm SIDUS kullanıcıları için benzersiz görünümlere ve değere sahip cyborglar. Sahipler, tüm SIDUS METAVERSE kullanıcıları tarafından talep edilen benzersiz bir kaynağı alabilirler.”

SIDUS GATES meta veri havuzu ekibi, oyuncuların metaverse evrenini kayda değer bir şekilde benimsemeyi sağlama becerilerine duydukları güveni yeniden ifade ederek, ortaklığa duydukları heyecanı dile getirdi. Bu olayı kutlamak için 100.000 dolarlık bir hediye duyurdular. Katılımcılara 100 $ değerinde oyun içi ödül garantisi verilmektedir. Bu arada SIDUS GATES’in sınırlı sayıdaki sahipleri, şirketin oyun platformu için talep üzerine kaynaklar kazanıyor.

SIDUS GATES, oyun stüdyoları için onboarding hizmetlerinde uzmanlaşmış bir oyun metaverse yayıncısıdır. Ekosistemin gelecekteki oyunları, birleşik bir yerel belirteç kullanacaktır. Şu anda metaverse içinde piyasaya sürülmesi planlanan birkaç oyun vardır.

Yetenekli Sporcularla Planlanan Daha Fazla Ortaklık

Ekip, platformun ekosistemindeki birkaç yeni oyunun yakında piyasaya sürüleceğini söyledi. Ayrıca “Zeus” gibi sporcular, sektördeki büyük oyuncularla rekabet edebilecek ürünler yaratma özgürlüğüne sahiptir. Platformun kurucu ortağı ve CEO’su Roman Povolotski, şirketin yetenekli sporcularla daha fazla ortaklık kurmak için çalıştığını söyledi. Ayrıca ona göre:

“Halihazırda çok sayıda yıldız espor sporcusu ile sıkı bir şekilde görüşüyoruz ve onları yeni ürünler geliştirmeye dahil etmeyi planlıyoruz. İsimlerini söyleyemem ama oldukça etkileyiciler.”

Povolotski, şirketin önümüzdeki haftalarda yüksek profilli oyun ürünlerini koleksiyonlarına eklemeye hazır olduğunu söyledi.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...