Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Scottie Pippen, Ayakkabı NFT’lerini Piyasaya Sürüyor!

Paylaş

Altı kez NBA Şampiyonu olan Scottie Pippen, Orange Comet ile iş birliği gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen iş birliğine göre, bir spor ayakkabı NFT koleksiyonu olan Metawear piyasaya sürülecektir. Koleksiyon 1.000 çift Pippen Sneaker NFT’den oluşmaktadır. Ayrıca koleksiyonun, eski NBA oyuncusunun mirası onuruna 20 Aralık’ta piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. Projede bulunan NFT sanal spor ayakkabılar, pek çok yardımcı programla birlikte gelen, Metaverse’e hazır dijital giyilebilir ürünlerdir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Scottie Pippen

Scottie Pippen NFT Koleksiyonunu Duyurdu!

Pippen, Web3 şirketi Orange Comet ile iş birliği içinde yeni NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu. Koleksiyon sporcunun, spor ayakkabılara olan sevgisini, basketbol mirasını ve Web3’e olan ilgisini birleştiriyor. Ayrıca Orange Comet’in tasarım ekibi sayesinde Pippen, Metawear aracılığıyla vizyonunu hayata geçirecektir. Koleksiyon SP33 koleksiyonu olarak da bilinmektedir. Metawear, OpenSea’de piyasaya sürülen dijital koleksiyondur.

Tasarım ilhamı dört kategoriden gerçekleşmektedir. Bunlar sırasıyla modern gün, fütürist, aşkın ve gezegenseldir. Ayrıca, dijital spor ayakkabılar Metaverse’te her ekosistemde hazır ve işlevsel olarak kullanılabilecektir. Ek olarak, özel IRL etkinliklerine katılmaları için şanslı kişiler rastgele seçilecektir. Bu, NBA yıldızının memleketinde bir VIP turu olacaktır. Ayrıca Pippen ile özel bir golf gezisi gerçekleştirecek şanslı kişiler yine çekiliş ile belirlenecektir. Otuz üç şanslı kişi Metawear spor ayakkabılarından fiziksel bir çift alma şansına da sahip olacaktır.

Özel deneyimlere ek olarak NFT sahipleri, her bir NFT spor ayakkabısını tamamlayan gizemli bir kutu talep edebilecektir. Bu talep edilen gizemli kutular 2023 yılına kadar sır olarak kalacaktır. Ayrıca tüm Metawear spor ayakkabı sahipleri, Orange Comet’in 2023’te piyasaya çıkacak olan Corrupted fiziksel giyilebilir ürünleri için whitelist hakkına sahip olacaktır.

Pippen koleksiyon hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Metaverse, insanları kişisel düzeyde benim dünyama getiren benzersiz ve alışılmışın dışında anları mümkün kılacaktır. Bu harika bir olay. Ayrıca gelecek tam olarak burada. Zamanın akışını yakalamak oldukça önemlidir’ dedi. Son olarak NFT sahipleri gelecekteki etkinliklere katılmak için NFT’leri bastıktan sonra satışa çıkarmamalıdır. Bu NFT’ler cüzdanlarda bulunmalıdır. Satışı gerçekleşen NFT’lerin hakları, yeni sahiplerine aktarılacaktır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...