Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

SandBox Metaverse İçin 400 Milyon Dolar Daha Harcayacak

Paylaş

Altın bir kum havuzu! Bloomberg tarafından verilen bilgilere göre, The Sandbox Metaverse yatırımcıları ve potansiyel ilgili taraflarla daha da gelişmeye çalışacak. Her şeyi yoluna koyan metaverse projesi burada durmaya niyetli değil. Ve Axie Infinity’den daha yüksek bir büyük harf kullanımına doğru ilerliyor.

SandBox Metaverse Herkes Tarafından Beğeniliyor!

The Sandbox şu anda kripto ekosisteminde ortaya çıkmış en büyük metaverse projesidir. Birkaç kelimeyle Sandbox, herkesin bir veya daha fazla araziyi elinde tutabileceği pikselli bir tasarımda devasa bir açık dünyadır. Yatırımcılar projenin gelecek vaat eden teklifinin ardından hemen sanal arsa satın aldılar. Ubisoft, HSBC, Carrefour, The Walking Dead gibi büyük isimler ve daha birçokları merkezlerini taşıdılar. The Sandbox’a, kısa ömürlü bir ponzi demek bir yana, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmaktadır.

Carrefour grubu , blok zincir teknolojileri evrenine ve daha özel olarak yeni metaverse sektörüne ilgi duyuyor. Fransız perakende devi, The Sandbox projesinin dijital dünyasında ” LAND ” adlı sanal arsalardan birini satın aldığını duyurdu.

Multi Milyonluk Metaverse!

Yakın zamanda çoğunluk hissesi endüstri devi Animoca Brands’e ait olan The Sandbox, ekosisteme devasa enerjiyi boşaltıyor. Bloomberg’e göre, konuya aşina olan kişiler, sanal platformun yeni fonlar toplamaya çalışacağını doğruladı. Bu bağış toplama önemsiz değildir, çünkü beklenen miktar 400 milyon dolara ulaşacak ve bu da metaverse liderini 4 milyar dolara yakın bir sermayeye getirecektir. Bu yeni bağış toplama anlaşması, Kasım ayında 93 milyon dolar tutarındaki turu geçmiş anlamına gelmekte.

Sandbox şu an için yalnızca alfalara erişimi olan şanslı kişiler için deneme sürümüne sunuldu. Ancak kullanıcılarının beklentilerini karşılayabilmekte. Hala geliştirme aşamasında olan ve yeni yatırımcılar arayan bu sanal platformun inanılmaz hikayesi henüz bitmedi.

Birçok Metaverse merkezine nazaran SandBox Metaverse’sinin avantajı ise çok ünlü markaları yanına çekmesi. Bununla birlikte markalar metaverse meraklısı müşterileri ile birlikte SandBox’a geliyor. Öyle ki Facebook Meta’sı aynı ilgiyi görmedi. Mark Zuckerberg’in kendi metaversi için harcadığı para şimdiden 2.9 milyar dolar seviyesine ulaşmakta. Unutulmamalıdır ki The Sandbox şu anda kripto ekosisteminde ortaya çıkmış en büyük metaverse projesidir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...