Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Sandbox Metaverse Dünyasında Hayvanat Bahçesi Kuruyor

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Bu sektöre katılan her bir dev ise yeni bir inavasyon yaratma çabasında. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Sandbox metaverse, Zombie Zoo Land’i inşa etmek ve orijinal tasarımlarını hayata geçirmek için ‘Zombie Zoo Keeper’a giden 9 yaşındaki bir çocukla işbirliği yaptı. Küçük çocuk The Sandbox metaverse ile yaptığı bu ortaklık sayesinde adından söz ettirdi.

Orijinal Zombie Zoo Keeper, OpenSea’deki Zombie Zoo koleksiyonuyla NFT ününe yükseldi. Bu koleksiyon 258 öğeye sahiptir. Ayrıca net bir taban fiyatı ile 0,29 ETH taban fiyatına oturur. Bu koleksiyonu henüz 8 yaşında yarattı. Bu tür şöhreti sayesinde Buzzfeed, Business Insider ve daha fazlasında yer aldı. Ayrıca dünyaca ünlü DJ Steve Aoki’de Twitter’da bu çocuğun takipçisi. Henüz 9 yaşında olmasına karşılık Twitter’da 6 binden fazla takipçisi var.

Şimdi, tasarımları en büyük metaverse platformlarından biri olan The Sandbox metaverse üzerinde hayata geçirmek için Manga ve Anime uzmanı Minto ile ortaklık kurdu. Bu projenin arkasındaki ekip, tasarımlarını 3 boyutlu olarak yeniden üreterek sanal, renkli dünyada hayata geçirecek. Minto’nun sanal gayrimenkulünü kullanan proje, tüm kullanıcılar için eğlenceli bir deneyim ile sonuçlanacak. Zombie Zoo Land’in işbirliği ve yaratılması kesinlikle The Sandbox’ın önde gelen bir marka veya kişiyle yaptığı ilk çalışma değil. Bununla birlikte, marka ilk kez 9 yaşındaki bir çocukla çalıştığı için bu en ilginç olanı olabilir.

Sandbox Metaverse ve Zombie Zoo Land

Sandbox, en büyük metaverse oyun platformlarından biridir. Fakat Decentraland ile birlikte muhtemelen en büyük pazar payını alıyorlar. Sandbox’ın ortakları arasında Snoop Dogg, The Walking Dead, Adidas ve The Smurfs yer alıyor. Bunun ötesinde, birçok büyük koleksiyon CyberKongz VX koleksiyonlarıyla CyberKongz gibi voksel, Sandbox’a hazır avatarlar yaptı. Ayrıca, en büyük rakibi Decentraland’a benzer şekilde, etkinliklere ev sahipliği yapma konusunda net bir yetenek göstermiştir. Her ne kadar bilindik bir marka olsa bile NFT ve sektöründe çok dikkatli olunmak zorunda. Piyasa içerisinde yaşanan dalgalanmalardan etkilenmemek için satın alacağını projeyi araştırmanız önerilmekte.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...