Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Ragnarok Meta NFT Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Paylaş

NFXHaber olarak bu yazıda yeni bir blockchain oyunu olan Ragnarok Meta NFT hakkında bilinmesi gerekenleri yazdık.

Ragnarok Meta, NFT’leri, metaverse ve rol yapma oyunlarını bir araya getiren yeni bir blockchain oyunudur. Kripto ve anime severlerden oluşan bir ekip tarafından yaratılan oyna-kazan oyunudur. Proje, herkes için eğlenceli ve hiper-sosyal bir metaverse yaratmayı amaçlıyor. Pek çok yardımcı programla oyun şimdiden büyük bir hayran kitlesi edindi. Yalnızca Twitter’da 185.000’den fazla takipçiye sahiptir.

Basitçe söylemek gerekirse, Ragnarok Meta tarayıcı tabanlı, Web3 Çok Oyunculu Rol Yapma oyunudur. Görünüşe göre geliştiriciler, kripto alanındaki eğlenceli oyunların kıtlığı nedeniyle bu oyunu yarattılar. Geliştiricilerin fikirlerine göre, güçlü bir anlatıma sahip bir Web3 oyunu yaratmaktı. İnanılmaz bir şekilde oyun, ekibin önümüzdeki üç yıl içinde yayınlayacağı 77 Manga bölümüyle destekleniyor.

Ayrıca, Ragnarok Meta, oyuncuların yeni boyutları keşfedebilecekleri, oynayabilecekleri ve arkadaşlarıyla takılabilecekleri bir oyun metaverse’i sunmaktadır. Oyuncular, Hem PvP hem de PvE oyun modları, seviye atlama, sınıf yükseltme, yağmalama, NFT işçiliği, ticaret ve gayrimenkul sahibi olma gibi birçok avantaja sahip olabilecekler.

Fakat, oyuncuların Ragnarok metaverse’e girmesi için Ronin Zero NFT’lerine sahip olması gerekmektedir. Şu anda, Genesis Ronin NFT koleksiyonunda 7.777 avatar bulunmaktadır. Her Ronin, silahlar, X-ray gözlükleri, VR kulaklıkları ve diğerleri dahil olmak üzere bir dizi aksesuar içermektedir. Bunun yanı sıra, Genesis NFT’lerine sahip olmak size hem oyun içi hem de finansal avantajlar sağlayacaktır. 

Ragnarok, genesis koleksiyonunu 27 Nisan’da yayınladı. Sadece birkaç gün içinde, koleksiyonun tabanı OpenSea’de şimdiden 2.51 ETH’ye ulaştı.

NFT’ler Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş olsa da, oyun Avalanche platformu üzerinde yer almaktadır. Ayrıca, $RAG oyunun ana para birimidir.

Ragnarok Meta NFT’nin Yol Haritası

NFT meraklılarının Ragnarok projesini sevmesinin başlıca nedenlerinden biri sağlam yol haritasıdır. İlk olarak projenin birinci aşaması Alpha demosu ile başladı. Ronin Zero NFT’ler piyasaya çıktıktan sonra, proje Mayıs ayında animasyonlu oyun içi karakterleri yayınlayacak. 

Savaş, görevler, yağma ve tam RPG mekaniğinin Haziran ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyuncular, silahlarını, güçlerini, becerilerini test etme ve karakterlerinin seviyesini yükseltebilecekler.

Ardından, Temmuz ayında ilk NFT öğeleri yayına girecek. Son olarak, $RAG tokeninin ilk satışı, oyuncudan oyuncuya savaşın ilk katmanı ve sanal binalar Eylül ayında piyasaya sürülecektir. Pixel Dimension adlı yepyeni bir haritanın da aynı ay içerisinde piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. 

Her şey düşünüldüğünde, Ragnarok Meta heyecan verici bir NFT ve Web3 ekosistemi sunmaktadır. Oyun, canavarları öldürme, kendi sanal binalarınıza sahip olma, nesneleri yağmalama, jeton kazanma ve çok daha fazlasını yapma özgürlüğü sunmaktadır. Bununla birlikte, her şeyin tam olarak nasıl sonuçlanacağını tam olarak tahmin etmek için oyunun resmi lansmanını beklemek en doğrusu olacaktır. Şimdilik oyunun demosunu projenin web sitesinde oynayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...