Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Prada, TimeCapsule NFT Koleksiyonunu Çıkartıyor!

Paylaş

Prada Crypted, NFT hayranlarına yaklaşan festival sezonu için tatil temalı bir TimeCapsule koleksiyonu çıkarmayı planlıyor. Koleksiyon, bir Aralık’ta piyasaya çıkacak son derece nadir 50 NFT’yi içerecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

TimeCapsule NFT Koleksiyonu

Prada Crypted, yedinci TimeCapsule NFT koleksiyonunun lansmanını duyurarak yaklaşan festival sezonuna hazırlanıyor. Koleksiyon, bu yılki kutlamalara silinmez iz bırakacak 50 nadir ve özel tatil temalı kazaktan oluşacak. NFT sergisi yalnızca 24 saat boyunca açık olacak ve indirim bir Aralık’ta başlayacak. Koleksiyonun çıktığı gün tükenmesi bekleniyor.

Kumaş hatlı NFT’ler, bileklerinde ve belinde siyah çizgili, fermuarlı kırmızı ve beyaz renkli süveter içerecektir. Tasarım aynı zamanda soğuk mevsimde hüküm süren kar tanelerini andıran çarpıcı bir desen içerecek. Kırmızı ve beyaz, kurgusal karakter Noel Baba’nın giyiminde sıklıkla görüldüğü gibi, Noel’in tematik durumunu ortaya çıkaran renk kodlarıdır.

Marka collection drop #36 olarak adlandırıyor. Kazaklar, jakar örgü tasarımında İskoç Fair Isle modelinin sınırlı sayıda üretilen yüksek kaliteli merinos yününden yapılacaktır. Sahipler, son derece değerli NFT’lere sahip olmanın yanı sıra şirket tarafından sunulan topluluk avantajlarına özel erişim elde edecekler. Özel NFT hattının koleksiyoncuları, Prada Mode ve Prada Extends gibi küresel sanal deneyimlere davet alacak. Prada Mode, markanın gezici sosyal kulübü, Prada Extends ise markanın müzik ve sanat etkinliği serisidir.

Prada Girişimi

Bu yedinci TimeCapsule koleksiyonu sürümü, çevrimiçi alanda yeni bir pazarı sanal müşterilere ve hayranlara çekmeye yönelik hedef odaklı Prada Crypted fikrinin bir parçasıdır. Konsept ilk olarak Aralık 2019’da tanıtılmıştır. Ardından yinelenen aylık bir etkinliğin doğuşuna tanık oldu.

Etkinlik dünya çapındaki kullanıcıların ve müşterilerin, listelendikleri andan itibaren yalnızca 24 saat boyunca mevcut olan son derece nadir koleksiyon parçalarını satın almalarına olanak tanır. Marka, kumaş serisini güçlendirmek ve müşteri deneyimlerini iyileştirmek için 2022’de NFT dünyasına adım attı.

Daha önce Prada Crypted NFT drop sahipleri, marka tarafından sağlanan özel etkinliklere ve deneyimlere katılmıştır. Basha adlı Discord üyesi, Eylül’de Prada SS23 Kadın Giyim moda şovu için Dubai’den Milano’ya gitti. Ayrıca kullanıcı mağazada özel bir tur attı. Sonrasında ise akşam yemeğinde üç Michelin yıldızlı bir yemek yedi.

NFT Alanına Hakim Olan Giyim ve Konfeksiyon Markaları

NFT dünyası, daha fazla marka katıldıkça katlanarak büyüyor. Giyim markaları, ön saflarda Nike ve Adidas olmak üzere, pakete liderlik ediyor. Nike kısa bir süre önce Dot Swoosh adlı, bağlantı elemanları veya endüstrinin “fiziksel öğeler” olarak adlandırılan NFT pazar yerini başlattı.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...