Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Prada NFT Koleksiyonu İçin Kollar Sıvadı

Paylaş

İlk Timecapsule NFT drop, dünyaca ünlü sanatçı Damien Hirst’ün oğlu Cassius Hirst ile birlikte tasarlanandı. Bu 100 adetlik koleksiyon tek seferlik gömleklerle geliyor. Prada, Adidas ile işbirliği içinde NFT alanına girmesinin ardından ilk solo Prada NFT koleksiyonunu duyurdu. NFT koleksiyonu, her ay 24 saat boyunca sınırlı miktarlarda sunulmaktadır. Bu farklı ve özel ürün sunan aylık çevrimiçi bir etkinlik olan Prada Timecapsule ile bağlantılıdır.

Her ayın ilk Perşembe günü, alışveriş yapanlar bir Timecapsule ürünü satın alabilmekte. Ayrıca hediye olarak bir Prada NFT de alabilmekte. Her sınırlı üretim Timecapsule ürünü, bir seri numarası ile birlikte gelir ve özel ambalaja sarılmakta. Birlikte verilen NFT, fiziksel ürün satın alındığında hediye edilecektir. Ayrıca bir seri numarası ve ilgili fiziksel öğenin numarasını da içerecektir.

İlk Timecapsule indirimi için Prada, dünyaca ünlü sanatçı Damien Hirst’ün oğlu Cassius Hirst ile Cassius Hirst’ün imza maskesi ve beyin tarama desenleriyle süslenmiş tek seferlik cinsiyetten bağımsız gömlekler için işbirliği yaptı. Cassius Hirst’ün Prada America’s Cup spor ayakkabılarını yeniden yorumlaması olan Cass x Prada’yı takip ediyor.

Prada’nın NFT indirimleri tipik olarak 50 ürünle sınırlı olacak. Ancak moda evi, 2 Haziran’da 09:00 gerçekleşecek olan ilk Timecapsule yayını için stokunu ikiye katlamayı planlıyor. Gömlekler siyah ve beyaz olarak satışa sunulmakta. Ayrıca bunlardan sadece 100 tanesi satışa sunulmaktadır.

Prada NFT Hangi Ülkelerden Satın Alınabilmekte?

Gömleğin fiyatı satış gününe kadar açıklanmayacak. Ancak kripto yerine fiat olarak fiyatlandırılmaktadır. 2019’daki lansmanından fiziksel bir Timecapsule öğesi satın alanlara da NFT hediye edilmektedir. Avustralya’daki müşteriler; Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Kore, Lüksemburg, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri Timecapsule satışına katılabilmektedir.

Bir Timecapsule NFT’nin sahipleri, özel avantajlar ve deneyimlerin yanı sıra gelecekteki indirimlere erken erişimden yararlanmaktadır. NFT’nin yardımcı programları, markanın bugün başlatılan Discord’da yeni oluşturulan topluluk sunucusu Prada Crypted’de açıklanmaktadır. Prada’nın NFT’yi üç yıl önce başlatılan fiziksel bir girişime entegre etmesi, markanın yalnızca mevcut müşterileri ödüllendirmesinin bir yolu değildir. Aynı zamanda daha fazla insanın Web3’ü benimsemesini sağlamanın bir yolu. Timecapsule projesi, Aura Blockchain Consortium’un NFT çözümü ve teknolojisinden yararlanarak Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...