Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Polygon Dünya Kupası NFT’leri Günler İçinde Tükendi!

Paylaş

Polygon tarafından piyasaya sürülen yeni 32 dijital futbol koleksiyonunun sadece birkaç gün içinde tükendiği açıklandı. NFT’lere sahip olanlar, basılan NFT’leri sosyal medyada paylaşarak takım ruhunu gösterebilirler. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Polygon, Web3 ve Futbolu Entegre Ediyor

Sektörün en büyük blok zinciri platformlarından biri olan Polygon, 23 Kasım’da Twitter hesabı aracılığıyla 32 dijital futboldan oluşan bir koleksiyon duyurdu. Platforma göre Web3 ve futbol, ​​sihir yaratmak için dünya uluslarını bir araya getiriyor. Lansmanla birlikte her ülke Web3 içeriği oluşturabilmektedir. Ayrıca kullanıcılar kendi ülkelerinin NFT’sini bile basabilirler. Polygon’un Twitter’daki resmi kanalı Katar, 2022 Dünya Kupası’na bir övgü olarak şunları söylüyor:

“Uluslar sahada birbirleriyle yarışırken, ülkeler birlikte web3 inşa ediyor. “

Poligon duyurusuna göre, tüm NFT’ler ilk birkaç gün içinde tükenmiştir. Bu dijital varlıkların kazançlı olmasındaki baskın faktör, takımın dünyadaki popülaritesi ve sıralamasıdır.

Polygon NFT’leri Arasında Brezilya’nın NFT’si En Pahalıydı

Brezilya, 27 Ekim’de yayınlanan en son FIFA sıralamasında Belçika karşısında liderliğini artırdı. Ayrıca bu yıl Dünya Kupası’nda en üst sırada yer alan takım olarak sahneye çıktı.

Bu nedenle Brezilya Polygon Futbol Koleksiyonu, Polygon Dijital Futbol koleksiyonunda en pahalı NFT olarak ilk sırada yer alıyor. Koleksiyonlar 0.400 MATIC’ten satılıyor ve son satış 0.420 MATIC değerindedir. Bu arada Polygon Dijital Futbol Koleksiyonu, OpenSea’nin Polygon NFT pazarından alınıp satılabilir.

Diğer NFT’ler Hakkında

Dünya kupası maçlarının öngörülemezliğini göz önünde bulundurarak, bazı NFT’lerin değer kazanacağını, bazılarının ise değer kaybedeceğini söylemek yanlış olmaz. Şimdiye kadar, Dünya Kupası’nın başından beri bunun kanıtlarını gördük.

Buna iyi bir örnek, Suudi-Arjantin maçının sonuçlarının ardından bir Suudi NFT’sinin fiyatındaki artış olabilir. Piyasa istatistiklerine göre, Suudi Arabistan’ın zaferinin ardından bu tokenin taban fiyatı yaklaşık %40 arttı. Suudi Arabistan’ın NFT koleksiyonu büyüdükçe, Arjantin fan token’ı düşüşe geçti.

Bir başka örnek de Gana ve Kamerun’un Katar Dünya Kupası’ndaki performanslarının ardından büyük kazançlar elde eden Afrikans NFT koleksiyonuydu. Futbolda blok zinciri teknolojisinin yükselişi ve benimsenmesi, NFT ateşinin oyunu kasıp kavurmasıyla devam ediyor. Bununla birlikte özellikle 2022 Dünya Kupası ışığında birçok muhteşem futbol NFT projesi ortaya çıkıyor.

NFT’ler ve Futbol

Katar’da devam eden FIFA Dünya Kupası nedeniyle futbol konusu çok popüler hale geliyor. Ayrıca önde gelen oyuncular blok zinciri endüstrisine girmeye başlıyor.

FIFA, FIFA Dünya Kupası’na adanmış sanal bir dünya yaratmak için üç milyondan fazla kullanıcılı bir metaverse ile ortaklık kurdu. Kısa bir süre önce Cristiano Ronaldo, Binance platformunda ilk NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü. Daha fazla oyuncunun blok zinciri endüstrisine girmeye başladığını gösteriyor.

VISA, dünya çapındaki futbol taraftarlarının FIFA’nın en önemli hedeflerinden ilham alan benzersiz dijital sanat eserlerine sahip olmalarını sağlayan Masters of Movement NFT koleksiyonunu da piyasaya sürdü.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...