Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

PIXELYNX NFT Hazine Avı Başlatıyor!

Paylaş

Richie Hawtin ve Deadmau5’ten Pixelynx, yeni bir NFT oyun portalı olan ELYNXIR’i tanıtacak. Bu müzikal metaverse oyun platformu, Miami Beach’te bir AR scavenger avının başlatılmasıyla piyasaya sürülecektir. Hazine avı, Aralık ayının ilk haftasında başlayacak olan yıllık Art Basel etkinliğiyle paralel olarak yürütülecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Pixelynx, Hayranlar için Eşsiz Bir Oyun Deneyimi Sunuyor

Pixelynx’in kurucu ortağı ve CEO’su Inder Phull, 20 parçalık NFT avını “Rock Band, Pokémon Go ile buluşuyor” oyun deneyimi olarak tanımlıyor. Go Astral adlı bu av aracılığıyla şirketin stratejisi, fiziksel ve dijital dünyalar arasındaki boşluğu doldurmaktır.

Bazı müzik tutkunları da Pokémon Go benzeri bu AR oyunu aracılığıyla metaverse’e ilk adımlarını atıyorlar. Bu NFT hazine avı aynı zamanda birkaç kişiye NFT’ye sahip olma konusundaki ilk deneyimlerini sunacaktır. Bu, elektronik müzik ikonları Joel “Deadmau5” Zimmerman ve Richie Hawtin tarafından ortaklaşa kurulan müzik metaverse girişimi Pixelynx’in dileğidir.

Go Astral: Pratik Açıdan Ne Anlama Geliyor?

Pokemon Go gibi, bir akıllı telefonda görüntülenen Elynxir platformu, dijital içeriği kullanıcıların gerçek dünyasına yerleştirecek. Bu AR teknolojisi, dünyanın dört bir yanındaki müzik unsurlarıyla bağlantı kurmalarına izin verecek.

Hazine avı sırasında oyuncular, 20 parça NFT’den birini kazanmaları için “mavi çip“i kullanacaktır. Bununla birlikte NFT parçalarından birine sahip olan oyuncunun, Elynxir platformunda tanıtılacak bir sonraki sanal sanatın yaratılmasında büyük etkisi olacaktır.

Pixelynx CEO’su Inder Phull, şirketin belirli kazananlara bir sonraki sanal eylem için oy hakkı vaadini sunmak istediğini söylüyor. Ayrıca topluluğun işbirliği yapmasını ve dijital sanatçı ekibinin gelişimi için önerilerde bulunmasını istiyor.

Sanal Eyleme Bir Bakış

Inder Phull, elektronik müzik ikonları Deadmau5 ve Richie Hawtin’in platformun sanal eylemiyle iş birliği yapan sanatçılar arasında olacağını söyledi. Ayrıca şirket, Mau5trp Records ve Warner Music Group’un bileşen şirketi Spinnin’Records dahil olmak üzere birçok plak şirketiyle ortaklık kurmuştur. Elynxir’in sanal sanatçısı, söz konusu müzik platformunda diğer sanatçılarla bir süper grup oluşturacak.

Pixelynx, Elynxir’deki Vizyonu

Bu Pixelynx projesi, Niantic Lightship motoruna dayanmaktadır. Elynxir, Pokemon Go ve Pixelynx, aynı oyun stüdyosu Niantic tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca AR uygulaması, Nintendo oyuncularının aşina olduğu gerçek dünya dinamiğine sahip olmalıdır. Elynxir, tasarımı ve deneyimlediği eşsiz hislerle kendini farklılaştıracak.

Şirketin CEO’su platformun yeni kullanıcıların Web3 ve NFT’lerle etkileşime girmesine yardımcı olmak için tasarlandığını söylüyor. Ona göre Elynxir’i entegre etmek oldukça basittir. Nitekim platformdaki kullanıcılar ilk NFT’sini ücretsiz olarak alabilirler.

Buradaki fikir, hayranların dijital koleksiyon parçasını normalde elde edeceklerinden farklı şekilde elde etmelerine izin vermektir. Ardından şirket, Pixelynx’in gelecek yıldan itibaren piyasaya sürmeyi planladığı ürün ve deneyimlerden yararlanabilmeleri için onları ekosisteme entegre etmek istiyor.

Elynxir: Eşsiz Bir Metaverse Deneyimi

Elynxir, çeşitli benzersiz özelliklerden yararlanan AR uygulamasıyla yalnızca müziğe dayalı platformlar arası bir metaverse deneyimi olacak. Bu ilk hazine avı, buzdağının sadece görünen kısmıdır.

Şu anda şirket, beklentileri karşılayan bir dijital deneyim geliştirmek için Unreal Engine ile çalışıyor. Yeni dijital deneyim, bazı hayranlara müzisyenlerle işbirliği yapma fırsatı da sağlayacak.

Pixelynx CEO’su, müzik endüstrisini nasıl büyüteceklerini düşünürken müzik, oyun ve Web3’ün bu kesişim noktasını keşfetmekten heyecan duyduklarını söyledi. Phull için bu oyun müziği başka bir seviyeye taşıyacak ve onu statik formatın ötesine taşıyacak.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...