Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Nissan NFT Koleksiyonu, Torque Drift 2 Oyununa Geliyor!

Paylaş

Avustralya merkezli bir video oyun şirketi olan Grease Monkey Games, Nissan NFT koleksiyonunu oyununa ekleyecek. Şirket, bunu gerçekleştirmek için Japon otomobil üreticisi Nissan Motor Company ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Aynı zamanda Animoca Brands’ın bir yan kuruluşu olan Grease Monkey Games Nissan ile oyununa güç kazandırdı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nissan NFT koleksiyonu

Nissan NFT Koleksiyonu Oyuna Entegre Edilecek!

Nissan ve Grease Monkey Games, önümüzdeki 12 ay içinde 15 özel NFT çıkarmaya hazırlanmaktadır. NFT’ler, Torque Drift 2’de oynanabilen benzersiz Nissan modellerini ve varyantlarını içerecektir. İlk koleksiyon, hayranların favorisi Sil80 varyantı da dahil olmak üzere Nissan 180SX’in beş dijital modelini içerecek. Diğer NFT’ler, ikonik 370Z’nin 7 çeşidinden oluşmaktadır. Ayrıca bunlardan biri çok nadir 50. baskı olması planlanmaktadır.

Grease Monkey Games, her aracın gerçek yaşam formunu temsil etmesini sağlamak için Nissan ile yakın bir şekilde çalıştığını açıkladı. Sonuç olarak, nadir bulunan araba parçaları, renk seçenekleri, araba kaplama seçenekleri ve diğer kişiselleştirme özellikleri yüksek oranda optimize edilecektir. Ayrıca dış modifikasyonlara eklemek için derin dahili özelleştirme özellikleri de mevcut olacaktır.

Girişim performansa dayalı yükseltmelerin yanı sıra beygir gücü ve motor varyantları gibi ince ayarları da içerecektir. Ortaklık aynı zamanda Grease Monkey’in Nissan, Datsun ve Infiniti otomobil yelpazesinin tüm geçmiş ve gelecekteki tasarımlarına erişim elde edeceği anlamı taşımaktadır.

Nissan NFT koleksiyonunu ilk kez motor sporları video oyunlarına entegre edecektir. Torque Drift 2, oyuncuları NFT’lerle ödüllendiren bir sanal gerçeklik motor sporu olarak tanınıyor. Oyun platformu, Animoca Brand’in motor yarışı oyunlarına entegre edilecektir. Polygon ağı üzerine inşa edilen Torque Drift 2, sanal gerçekliği sürükleyici bir şekilde canlandırmasıyla tanınmaktadır. Ayrıca oyun, Torque Drift 1’in devamı niteliğindedir. Şirket, ilk oyunun yarattığı büyük süksenin üstüne, yeni oyunu geliştirmek istiyor.

Nissan Metaverse’te Yerini Aldı!

Otomobil şirketi Nissan, mayıs 2022 itibariyle Metaverse alanına giren firmalar arasında yerini almıştır. Nissan, ilk tamamen elektrikli aracı Sakura’yı Metaverse üzerinde tanıtarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Nissan Sakura, mini bir tam elektrikli araçtır. Ayrıca 2019 Tokyo Motor Show’da sergilenen IMk Concept’in hayata geçirilmiş üretim versiyonu olarak tanıtılmıştır. Araç, Nissan’ın Japonya’daki mağazalarında fiziksel olarak piyasaya çıktıktan sonra, sanal dünyaya taşınmıştır. Kullanıcılar mayıs atı itibariyle, Metaverse üzerinden aracı test etmeye başlamıştır.

Artış gözlemlenen Metaverse girişimleri arasında otomobil firmaları da yerini alıyor. Firmalar, sanal test sürüşlerinden, ilk araç tanıtımına kadar birçok şeyi Metaverse yardımıyla gerçekleştirmektedir. Bununla beraber, kendi Metaverse dünyalarını yaratan otomobil üreticileri de bulunmaktadır. Firmalar yeni teknolojik gelişmelere ayak uydurarak, güncel trendlerle gelişimlerine devam etmeyi hedeflemektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...