Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

NFT Sektörü Dev Şirket Daha Kazanıyor!

Paylaş

NFT sektörü yeni bir şirketi daha bünyesine katmanın mutluluğunu taşıyor. Hamburg’dan yeni kurulan Canya Drinks, alkollü içki pazarını hareketlendirmek istiyor. Bu yüzden Canya Vodka’nın NFT baskısında piyasaya sürülmesi yakındır.

NFT’ler ile içecek ve alkollü içki pazarının ortak noktası nedir? Şimdiye kadar çok az ortak nokta var. Şekerli İçecekler bunu değiştirecek. Birkaç ay süren bir geliştirme aşamasından sonra der Elbe ekibi şimdi NFT Sürümü’nde Canya Vodka satmaya başlamak üzere.

NFT Sektörü ve Blockchain Bir Araya Geliyor

NFT dünyasına yapılan bu girişim, şirketin muhafazakar içecek endüstrisinde yaptığı ikinci açıklamadır. Canya İçecekler, kalamansi ve armuttan oluşan meşrubat Canya’nın geliştirilmesiyle temellerini atmıştı.

Hamburgerler, alkollü içkiler ve NFT’ler arasındaki bağlantı yoluyla analog ve dijital dünya arasında bir köprü kurmak istiyor. Gerçek dünyayla bağlantınızı zaman zaman çok özlediğiniz birçok NFT’nin aksine, Canya’da baygınlık geçirdiğinizde eğlence bitmiyor.

Bunun yerine, her votka şişesiyle birlikte bir QR kodu açılmaktadır. Onu tarayan herkes, Ethereum blok zincirinde depolanan kendi NFT’sini ortaya çıkarır. Sonuç olarak, blockchain teknolojisi sayesinde herkes NFT’lerinin benzersiz, güvenli ve özel olduğundan emin olabilir.

Görsel olarak, Canya NFT’lerin Bored Apes, Cryptopunks’dan saklanması gerekmez. Dijital sanat eserleri, farklı tasarımlara sahip 15 farklı 3D animasyonlu şişeyi gösteriyor. Ayrıca, endüstride alışılageldiği gibi, Hamburg tasarım ajansı Higgins Design tarafından tasarlanan çeşitli derecelerde nadirlik ile sağlanırlar.

Aslında, bu girişimle, start-up, koleksiyon değerinin ve gerçek dünyayla bağlantının ötesinde daha fazla katma değer üreten, muhtemelen ilk yaşam tarzı NFT’sini Almanya’da piyasaya sürmeyi başarıyor. Çünkü bir Canya NFT’nin sahipleri Canya Club’a özel erişim elde eder. Bu, gece hayatı ile dijital deneyimleri birleştiren kapsamlı bir yaşam tarzı ağıdır.

Kulüp üyeleri aşağıdaki avantajları bekleyebilir:

  • Kulüpler, restoranlar ve barlardan oluşan bir ağda ücretsiz giriş ve indirimler.
  • Çekilişlere otomatik katılım.
  • Sadece NFT Partileri: Özel Canya Etkinlikleri.
  • Gelecekteki Canya NFT ön satışlarına erişim.
  • Canya’nın karar alma süreçlerine katılım ve Ürün güncellemeleri, yeni tasarımlar ve gelişmeler hakkında özel bilgiler.

Bununla birlikte, Canya Club’a erişim 20.000 koltukla sınırlı olduğu belirtilmekte. Bununla birlikte Geçtiğimiz ay başlayan satışta ürünlerin tamamı bitmek üzere. Süreci yakından takip etmek için yapılacak en iyi şey Discord sunucusunda oturum açmak ve topluluğa aşina olmakta. Yaklaşan tüm etkinliklerin, güncellemelerin ve yeniliklerin bir özetini yol haritasında bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...