Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

NFT Coin Apecoin Yatırımcı Kaybediyor: Fiyat Düşüşte!

Paylaş

NFT coin APE’nin fiyatı, Bitcoin ve kripto pazarının geri kalanıyla birlikte düştü. APE, iki haftada %80 düşüş kaydetmesinin yanında belirsiz fiyat bölgesine düşme riskiyle de karşı karşıya. NFXhaber olarak, sizin için hazırladık.

ApeCoin (APE), iki ayın en düşük seviyesine düştükten sonra keskin bir toparlanmaya girdi. Ancak küresel risklerin ortasında Bitcoin (BTC) ve ABD hisse senetleri ile güçlü korelasyon, APE’nin fiyatını daha da aşağı çekecek gibi duruyor.

NFT coin APE iki haftada %80 değer kaybetti

NFT coin APE, piyasaya sürülmesinin ardından hızlı bir yükseliş trendine girerek 27,5 dolar seviyesini görmüştü. Ancak o zamandan beri token, token kazanımlarının çoğunu kaybetti. Ardından, 5 dolar seviyesine kadar geriledi. Apecoin, genel kripto para piyasasından etkilenerek düşüyor.

Ancak bu düşüş, APE’yi kullanan Otherside metaverse’nin arazi müzayedesinden kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Muazzam satışa rağmen, APE tokeni önceki 30 günlük ticarette artış kaydetti. Yatırımcılar, Otherside metaverse’de arazi NFT alımlarıyla ilgili bilgilerin yayınlanmasınyla APE’ye yöneldi. NFT coin, son 24 saatte %45 oranında değerlenerek 7,30 dolar seviyesine yükseldi.

Ayrıca, bu yukarı yönlü geri çekilme hareketi, fiyattaki büyük çöküşün ardından geldi. Buna göre APE, 28 Nisan tarihinde 27,5 dolarda ATH yapmasının ardından, 12 Mayıs’ta 5 dolara kadar düşmüştü. Bu, %80’lik bir düşüş anlamına geliyor.

Bunun yanında bahsedilen toparlanma umut verici. Bored Ape Yacht Club’ın yaratıcısı Yuga Labs, bir hafta önce metaverse’leri Otherside’ın açılacağını açıkladı. APE, metaverse’nin kripto para birimi olarak çalışacak. NFT coin, o zamandan beri, piyasa değeri açısından metaverse fikrine bağlı en değerli kripto para birimleri arasında yer alıyor.

Apecoin teknik analiz

Ape’nin son 24 saatte %45’e varan oranlarda yükseldiğinden bahsetmiştik. Peki bu yükseliş ne anlama geliyor? NFT coin, yükselişine devam edecek mi?

ApeCoin’in toparlanması, güçlü bir teknik destek seviyesi gibi görünen seviyenin yakınında gerçekleşti. Mevcut olarak APE, 5,82 doların üzerinde hareket ediyor. Bu seviye ayrıca 0,97 dolardan 23,65 doların yükseğine çizilen Fibonacci geri çekilme grafiğinin 0,786 Fib çizgisiyle çakışıyor. Bu arada, tokenin günlük göreli güç endeksi, bir satın alma sinyali olan ‘aşırı satım’ eşiğinin hemen üzerinde duruyor.

Bu nedenle, 5,82 dolar desteğinden bir toparlanma hareketi fiyatın daha da yükselmesi ihtimalini taşıyor. Yakın vadeli yukarı yönlü hedefi olarak 9,63 dolar (0,618 Fib çizgisi) söylenebilir.

Öte yandan NFT coin’in, 5,82 doların altında bir kırılma yaşaması da ihtimaller dahilinde. Bu yaşanırsa APE/USD çifti, girişte belirtilen belirsiz fiyat bölgesine düşebilir ve tüm bu toparlanmanın bir ölü kedi sıçrayışı olduğunu doğrulayabilir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...