Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

NBAxNFT! ABD Basketbol Ligi NFT Sektörüne Giriyor

Paylaş

NBA, NFT albümleri artık sahada. Kesinlikle, NBA ve basketbol, ​​Bitcoin’e, kriptolara ve şimdi de NFT’lere çok düşkün görünmekte. Amerikan basketbolunun ulusal derneği, play-off’lar vesilesiyle Web3 ile bağlantılı en son girişiminin yayınlanmasını resmileştirdi. Koleksiyon NBAxNFT olarak adlandırılıyor ve “NBA için resmi Web3 ana üssü” olarak konumlandırılıyor.

NFT’ler, kripto tarafından başlatılan topluluk içinde sansasyonel bir çıkış yapıyor. Ayrıca giderek daha fazla ana akım medya alanını işgal etmekte. Bazılarına göre sadece moda olarak adlandırabileceği bir uğultu olarak görülmekte. Her gün, her hafta NFT haberlerinden payına düşeni alıyor. Büyük Amerikan gruplarında dahil olmak üzere herkes işin içine giriyor.

Facebook’tan Meta’ya geçiş bunun mükemmel bir örneğidir. Tüm büyük uluslararası gruplar meta evrendeki yerlerini istiyor. Blockchain ve kripto para birimleri konusunda uzmanlaşmış şirketlere ek olarak, yeni bir tür öncüler de var. McDonalds, Victoria’s Secret veya Ralph Lauren gibi en son girenler teknik düzeyde özellikle yenilikçi değiller. Ancak şimdi bu konuları taşıyan büyük uluslararası gruplar mevcut.

En keskin kripto zekaları, bu şirketlerin sergilenecek yeni bir ürünün ponzisinden yararlandığını düşünse de, yine de NFT sahnesine önemli bir ışık tutuyorlar. Bunu tanıtmaya devam etmek için Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok takip edilen yarışmalardan birinden daha iyi ne olabilir?

NBAxNFT, WEB3, Oyun ve Metaverse

Kısacası, kıyametin dört şövalyesi. Aylardır ısrarla gündeme gelen bu terimler, bu koleksiyonun tutkusunu karakterize ediyor. Her durumda, NBAxNFT Twitter hesabı projeyi hayranlara böyle tanıttı.

NFT’ler, oyun, Metaverse de dahil olmak üzere basketbol ve Web3’ün kesiştiği her şeyi sergiliyoruz. 

NBAxNFT girişimi, şimdilik sadece bir Twitter hesabı ve bir discord sunucusu. Ancak ortaklıklar geliyor ve çok saygın Dapper Labs tarafından geliştirilen NBA Top Shot uygulaması bir seçim yeri tutuyor gibi görünmekte. San Francisco kulübü Golden State Warriors, bu kez küçük bir yenilikle bu yeni NFT koleksiyonunun ilk öğelerini açıkladı.

Gerçekten de, takım bir sonraki playoff turuna her hak kazandığında, sahipler NFT’lerinin görsel olarak geliştiğini, aynı zamanda yeni araçlar ve işlevler getirerek görecekler. Mint’te 12 farklı tasarıma bölünmüş 3.000 GSW Playoff NFT olması beklenmekte. Proje ayrıca koleksiyondaki en nadide NFT’yi elde etmek için bir müzayede yapılacağını duyurdu. Bu karşılıksız jeton, sahibine bir Warriors maçına iki bilet kazanıyor. Ayrıca küçük bir altın külçe altın da kazanabilmekte.

NBAxNFT fiyatı, tek Altın Külçe versiyonu hariç 499,99 dolar seviyesindedir. İkincisi, kulüp tarafından başlatılan ilk koleksiyonda olduğu gibi en yüksek teklifi verene satılmaktadır. Altıncı şampiyonluk unvanının hatıra NFT’si daha sonra 285,111 Ether’e satılmakta. Ayrıca o sırada 871.591 dolarlık satış ile tarihin en yüksek spor NFT’si oluyor.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...