Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

MyLand, FIFA Dünya Kupası NFT Yarışmasını Duyurdu!

Paylaş

Dünya tabanlı sanal gerçeklik ve vahşi yaşamı koruma konusunda uzmanlaşmış bir metaverse projesi olan MyLand Metaverse, 2022 FIFA Dünya Kupası için bir NFT yarışmasını duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Dünya Kupasını Şık Bir Şekilde Kutlamak

“MyLand Metaverse FIFA 2022 Kazanan Seçim Yarışması” olarak adlandırılan etkinlik, yarışmacıları çeyrek final aşamasından maçların galiplerini seçmeye davet ediyor. Ayrıca çeyrek finallerden çeşitli aşamalarda kazananlar hakkında doğru tahminlerde bulunan yarışmacılar, metaverse ve tokenlerle ücretsiz arazilerle ödüllendirilecektir.

FIFA Dünya Kupası müsabakası geçen Pazar günü başladı. Bununla birlikte bu büyüklükteki bir müsabakadan beklenen olağan heyecanı yaşadı. Binance ve Gate.io gibi birkaç blok zinciri tabanlı şirket de etkinliği kutlamak için yarışmalar düzenledi. Brezilya ve Fransa favori olarak gösterilse de MyLand Metaverse sözcüsü, yarışmanın ileri aşamalarında kazananları doğru tahmin ederek yatırımcılara sanal araziler kazanarak fayda sağlama fırsatı sunduğunu söylemiştir.

MyLand Metaverse FIFA NFT Yarışmasına Nasıl Katılırım?

Proje lideri Kevin McInerney, FIFA Dünya Kupası NFT Yarışmasına nasıl katılacağınız konusunda şunları söyledi:

“Favorilerinizi seçmek, aksilikleri tahmin etmek ve ücretsiz Metaverse NFT’leri ve oyun içi TOKENLER kazanan bu yıl FIFA’nın son galibini seçmek için Discord’daki MyLand Metaverse topluluğuna katılın!”

Ayrıca MyLand, geçen Temmuz ayındaki lansmanından bu yana oyuncuları, yatırımcıları ve geliştiricileri çekmeye devam etti. Şirketten yapılan basın açıklamasına göre FIFA Dünya Kupası, geliştiricilere, çevrimiçi oyunculara, içerik oluşturuculara ve diğer metaverse meraklılarına MyLand’den sanal gayrimenkul sahibi olma fırsatı sunuyor. Şirket, metaverse pazarında bir 3D Navigasyon geliştiren ilk metaverse projesidir. Şirketten gelen güncellemeye göre:

“Başarılı bir platform lansmanı ile MyLand Metaverse, Metaverse dünyasını inşa etme yolunda devam ediyor. Çevrimiçi oyunları, Metaverse geliştiricilerini ve BLOK ZİNCİRİ kullanıcılarını içeren bir içerik yaratıcıları topluluğuyla MyLand Metaverse Proje Ekibi, MyLand Platformunda pazardaki ilk 3D Navigasyonu başlattı.”

Metaverse Dünya Turu

Dünya tabanlı metaverse, oyun portalını 28 Haziran’da başlattı. O zamandan beri platform, yatırımcılara 80.000’den fazla sanal arazi sattı. MyLand, sanal dünya turistleri ve gezginleri arasında, Dünya turu meta veri tabanı olmayı planlıyor. Sürükleyici turları, Paris’teki Eyfel Kulesi ve Himalaya sıradağları gibi ünlü dünya simgelerine sahiptir.

Kullanıcıların MyLand meta veri deposunda inşa edebilecekleri veya satın alabilecekleri şeylerin sınırı yoktur. MyLand Platformunda geliştirme ekipleri tarafından stadyum gibi yapılar inşa edilebilirler. Kevin McInerney devam ediyor:

“MyLand Digital Earth Metaverse, küresel dijital içerik oluşturucuların ve girişimcilerin finansal ve yaratıcı hayal güçlerini gerçekleştirmelerine izin vererek, sürükleyici bir VR ve 3D dünya inşa ediyor.”

Ayrıca MyLand’ın raporu platformun, meta veri havuzunda toplantılar ve iletişim için geleneksel 2D görsellerin ötesine geçeceğini belirtti. Bununla birlikte hükümet ve kurumsal operasyonlarda devrim yaratmaya hazır olduğunu söyledi. 3B sürükleyici metaverse, şirketlere ve diğer kuruluşlara gerçek yaşam konumlarını simüle eden bir platform sağlar.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...