Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Mr Bean NFT Koleksiyonu Yayına Girecek!

Paylaş

Mr Bean NFT, Ethereum üzerine kurulu koleksiyonunun çalışmalarına başladı! Popüler karakter, küresel içerik üreticisi Banijay ve popüler bir NFT odaklı platform olan Fomo Lab ile ortak oldu. Üç işbirlikçi birlikte, Bay Bean’in ikonik kişiliğini Metaverse’e getirecek.  NFXhaber olarak, sizin için hazırladık.

Mr Bean NFT Koleksiyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

11 Mayıs’ta, Bay Bean’in resmi Twitter hesabı, ilk NFT koleksiyonunu onayladı. Başlangıç ​​olarak, Ethereum’da yaşayan 3.333 Mr Bean NFT koleksiyonu olacak. Dijital varlıkların çoğu ana karakteri tasvir etmektedir.

Bununla birlikte koleksiyonda çizgi film serisinden diğer karakterler de yer alacak. Aslında, dün Bay Bean, Twitter aracılığıyla NFT koleksiyonuna bir göz attı. Orada sevgili oyuncak ayısı Teddy’yi görebilmektesiniz. Bu nedenle, Scrapper the cat, Mrs. Wicket ve daha pek çoğunu NFT olarak görmeyi bekleyebiliriz.

Şu anda, Bay Bean’in arkasındaki ekip kesin bir basım tarihi açıklamadı. Ancak, ortakları Fomo Lab, NFT koleksiyonuna ayrılmış bir Discord sunucusu oluşturdu.

Bean NFT’leri için neden Fomo Lab ile ortak oldu?

Kısacası Fomo Lab, gerçek hayattaki markaların web3 dünyasına katılmasına destek olan bir şirkettir. Yakında ekip kendi NFT pazarını, FomoSTAKE dApp’i ve özel bir Metaverse’i piyasaya sürecek. Ayrıca tüm bu yenilikçi araçlar, şirketlerin NFT sahnesine çıkışını kolaylaştıracak.

Mr Bean NFT koleksiyonu, Fomo Lab’ı içeren ilk projedir. Popüler karakter ayrıca önde gelen dijital içerik üreticilerinden biri olan Banijay ile güçlerini birleştirdi.

Mr. Bean koleksiyon ürünü düşene kadar çizgi film tutkunları Lunartics NFT çizgi filminin tadını çıkarabilirler! Bu özel NFT animasyon dizisi, Simpsons ve Futurama sanatçısı Julius Preite’nin kendisinden geliyor. NFT dünyasına yüz binlerce tekil ve yüzlerce dev şirketin girdiği görülmekte. Ayrıca Dev şirketlerin yanında böyle kült eserlerin ve çizgi dizilerin girmesi hayranlarını mutlu etmekte. Bununla beraber hayranların içerisinde bulunan yatırımcılar bu ürünleri almak için adeta sıraya girmiş durumlar. Geçtiğimiz aylarda benzer şekilde satışa sunulan birçok NFT adeta izdiham yaratmıştı. Fakat Mr Bean NFT koleksiyonu aynı etkiyi gösterebilecek mi? Kimi analiste göre ilginin büyük olması beklenmekte.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...