Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Mor ve Ötesi NFT Sektörüne Giriş Yapıyor!

Paylaş

Metaverse ve NFT sektörüne katılım her geçen gün artış gösteriyor. Tüm NFT ve metaverse haberleri için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. NFT sektörüne giriş yapan ünlü Türk Rock grubu Mor ve Ötesi NFT koleksiyonu çıkarttığını açıkladı. Böylece NFT sektörüne giriş yapan Türk ünlüler listesi son dönemlerde giderek büyümekte. Geçtiğimiz aylarda Cem Yılmaz NFT çalışmalarını OpenSea’da paylaşmıştı. Cem Yılmaz NFT koleksiyonu ciddi talep görmüştü.

Türk şirketleri ve ünlü isimleri giderek artacak şekilde NFT ve metaverse sektörüne giriş yapmakta. Hatta Geçtiğimiz günlerde Abdi İbrahim metaverse sektörüne girmişti. Abdi İbrahimden sonra da bugün Pegasus hava yolları Metaverse evrenine giriş yapmakta. Böylelikle Türk dijital dünyası ilgi giderek büyümeye devam etmekte. Bu büyüme sadece şirket ve ünlü isimlerle sınırlı kalmıyor. Dijital dünyaya yatırım yapan Türk yatırımcı sayısı son 2 yılda o kadar artış gösterdi ki Avrupa’nın en fazla, dünyada ise en çok yatırım yapan 3. ülke.

Mor ve Ötesi NFT koleksiyonu 100 parçadan oluşacak. 100 parçalık NFT koleksiyonu nadirliklerine göre de sıralanmakta. Hatta bu koleksiyon içerisinde yalnızca 1 tane efsanevi NFT parçası bulunmakta. Bu koleksiyonun satış süreci tamamlanmasından sonra yeni bir koleksiyonu çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

Mor ve Ötesi 100 Parçalı Koleksiyon Çıkarttı

Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi de NFT dünyasına giriş yapıyor. Hatta grup dün Twitter hesaplarından “meraklısına” ifadelerini kullanarak NFT koleksiyonuna ait bir link paylaştı. Ayrıca Mor ve Ötesi’nin 28 Mayıs NFT koleksiyonu Polygon ağında olacak. Grup Polygon ağını seçme nedeni olarak şu ifadeleri kullandı:

Mor ve Ötesi’nin NFT koleksiyonu, 100 adet NFT’den oluşacak. Bunlar şu şekilde:

50 Common
25 Uncommon
15 Rare
5 Epic
4 Mystical
1 Legendary

Her ne kadar bilindik markalar olursa olsun yatırımlarınızı yaparken detaylı araştırmayı ihmal etmeyin. Tüm piyasayı ve aldığınız ürünün geleceğini değerlendirmek sizi büyük zararlardan kurtarabilmekte. Çünkü 2022 yılında birçok büyük marka yatırımcılarına ciddi zararlar ettirdi. Hatta alacağınız NFT parçalarının gelecekteki değerleri konusunda doğru tespit yapmamak sizleri zarara uğratabilir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...