Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Modhaus, Sandbox ile Ortaklığını Duyurdu!

Paylaş

K-pop firması “Modhaus“ ile küresel metaverse ağı Sandbox arasında bir metaverse sözleşme ilişkisinin duyurusu oldu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

K-Pop Hayranları İçin İyi Haber

Haber, Sandbox’ın iş birliğini Twitter’da herkese açık hale getirmesiyle geldi. Ortaklık, bağlı tüm hayranların avantajı için uygun ve yeterli bir sosyal platform oluşturmakla başlayacak. Planlanan herhangi bir etkinlikle etkileşime girip sanal ortama yerleştirilecekler.

K-pop kız üçlüsü tripleS, Sandbox-Modhaus ortaklığından dolaylı olarak yararlanacaktır. Çabalar, nihai tanıtımlarına ve buna karşılık gelen tanınmalarına yardımcı olacak ve toplam erişimlerini genişletecektir. Ek olarak bu kombinasyon, yasal ve resmi olarak lisanslanan üçlü NFT’ler oluşturma hedefine sahiptir. Ayrıca NFT koleksiyonlarında avatarlar, çeşitli kostüm türleri ve tasarımları ile çok çeşitli dijital koleksiyonlar yer alacak.

Ortaklığın Faydaları

Bu birleşmenin önemini ve neleri içereceğini tam olarak anlayıp takdir etmek için ilgili iki işletmenin derine inmek önemlidir. Ayrıca web3 projesi Modhaus, Kore pop kültürünü tanıtmak için blok zinciri teknolojisini kullanıyor. Onları deneyimin merkezine yerleştiren şirket, hayranlar ile içerik oluşturucular arasında yakın bir bağ kuruyor. “Cosmo” hayranların bağımsız olarak etkileşim kurmasına olanak tanıyan blok zinciri tabanlı bir eğlence platformudur. Ayrıca Cosmo, Modhaus tarafından hayranları tüm üretim aşamalarına dahil etmek için kullanılıyor.

Bu projenin konsepti ve uygulaması, Kore pop kültürünün tüm bölümlerini popülerleştirip yaymak için blok zinciri teknolojisinden yararlanma arzusuyla yönlendirildi. Bu, farklı türden hayranların içerik oluşturucularla daha etkili bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek başarılı bir şekilde yapılmaktadır.

Alternatif olarak tripleS, blok zincir teknolojisini kullanan bir K-pop kadın grubudur. Bununla birlikte faaliyetlerine aktif olarak katılan grubun 24 üyesi bulunmaktadır. Kız grubunun nihai tanıtımı, bu şekilde ve bu koşullar altında faaliyet göstermekten çok fayda sağlayacaktır.

Triple S’nin Başarıları

TripleS’in ilk grubu “Acid Angel from Asia”dır. Grup, 28 Ekim’de son albümleri “Access”i yayınlayarak önemli bir başarı elde etti. Ayrıca 25 milyon YouTube görüntülemesi elde etmiştir. Grubun ilk albümü ABD, Meksika ve Türkiye’de iTunes K-Pop Albüm Listesi’nde bir numaraya kadar yükseldi. Bununla birlikte Kanada’da grubun son single’ı iTunes K-Pop Song Chart’ta dokuz numaraya kadar yükseldi. iTunes Worldwide Albüm Tablosunda 74. sırada yer aldı.

The Sandbox Korea CEO’su Cindy-Lee’ye göre, blok zinciri teknolojisini kullanarak müzik endüstrisi için yeni yöntemler geliştiren ModHaus ile çalışmaktan mutlular. CEO, tripleS şarkılarının K-pop meraklıları tarafından The Sandbox’ta daha sanatsal bir şekilde dinlenebileceğine inanıyor. Ortaklık, Modhaus’un kurucu ortağı Joseph Baek tarafından biraz ayrıntılı olarak tartışıldı. Sandbox ile iş birliği içinde uzun vadeli ortak hedeflerinin NFT’lerin yaygın kullanımı olduğunu belirtti:

“Sandbox, genişleme arayışımızda çok önemli bir müttefik olacak ve Modhaus, K-Pop eğlence sektörünün yolunu açacak.”

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...