Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

MindBlowon NFT Satışları Tamamlandı

Paylaş

NFT piyasalarında ciddi bir şekilde düşen hacim görülmekte. Fakat hacim düşüşüne karşılık yatırımcıya güven veren tüm koleksiyonlar kısa sürede satılmaktadır. NFT sektörüne dair tüm haberler için NFXHaber’i takip etmeyi unutmayın. Kısa süre önce, MindBlowon NFT koleksiyonu Twitter’da, birkaç saat önce başlayan para basma sürecinin ardından projelerinin tamamen tükendiğini açıkladı.

Birçok kullanıcıya göre, MindBlowon için basım süreci sorunsuz, kolay ve aslında biraz eğlenceliydi. Bu, yavaş ve bazen basit olduğunu duyduğumuz çoğu darphane ile tam bir tezat oluşturuyor.

Mint bir ‘Adil Hollanda Müzayede’ yoluyla yapılmaktadır. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, bu normal bir Hollanda Müzayedesine benziyor (NFT darphane 0,69 ETH tavan fiyatından başlıyor ve 0.169 ETH’lik düşük darphane fiyatına ulaşana kadar her 30 dakikada bir 0,05 ETH azalıyor). Müzayede sona erdiğinde, son fiyattan daha yüksek bir MindBlowon NFT basan herkes para iadesi alacaktır. Bu, herkesin aynı bedeli ödediği anlamına gelmektedir.

Darphane için kullanıcılar, bir kutu seçme sürecinden geçmeleri gereken bir otomatla karşılanmakta. Darphane başarılı olduğunda, tüm NFT’ler için ifşa öncesi standart görüntü olan bir NFT kutusu aldılar.

Birçok izleyici ve destekçi takıma ve bir bütün olarak projeye çok iyi baktı. Bir Twitter kullanıcısı şunları söyledi: “Ekip topluluğa derinden bağlı. Kaç takipçisi olduğuna bakılmaksızın tüm topluluk üyeleriyle etkileşime girerler. ” Bu, MindBlowon hakkında konuşan son derece olumlu bir ileti dizisinin parçasıydı.

MindBlowon NFT Hakkında Bilinmesi Gerekenler

MindBlowon, Ethereum blok zincirinde yeni bir NFT projesidir. Şu anda gösterim öncesi görüntü, çeşitli tatlarda soda kutularıdır. Ancak, gizli bakışlara dayalı olarak ifşa sonrası, ana NFT’ler, örnekleri Twitter’da görülebilecek karakterler olarak ayarlanmıştır.

OpenSea’de taban fiyat, bir Hollanda Müzayedesinden sonra 0,46 ETH veya 1100 doların biraz üzerinde bulunmaktadır. Kurucular belki de en etkileyici olanlardır. Sosyal Medyada tahilalats ve lickpalik ismi ile tanınan ve Twitter’da 1 milyonu aşkın takipçiyi birleştirdi. Çift daha önce Sony, Samsung, PlayStation, Spotify ve daha fazlası ile çalıştı. Sadece geçmiş dönemdeki tecrübeleri bile yatırımcılar için güven duygusuna sürüklediği tahmin edilmektedir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...
Önceki İçerik
Sonraki İçerik