Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

MG Motor Metaverse Evrenine Adım Attı

Paylaş

MG Motor, platformu MGverse ile Metaverse’e girdi. Yeni Metaverse platformuyla MG Motor, müşterilerine ve kullanıcılarına sürükleyici bir deneyim sunacaktır. NFXhaber olarak detayları sizin için derledik.

MG Motor Metaverse

MG Motor Metaverse Evreninde

MGverse, birden çok sanal alanı tek bir platformda birleştiriyor. Bu düzenlenen yaklaşımın arkasında markanın MG hayranlarını, müşterilerini, ortaklarını ve çalışanlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor. Çalışmak, oyun oynamak ve etkileşim kurmayı hedefliyor. Ayrıca iş birliği yapmak, sosyalleşmek ve alışveriş yapmak için bir arada bulunmak isteniyor. Marka beş farklı deneyim merkezi sunmaktadır. Bunlardan birincisi keşfetme merkezidir. Bu merkez kullanıcıların Metaverse’te en sevdikleri MG aracını kişiselleştirmesine, donatmasına ve oluşturmasına olanak tanır. Ayrıca müşterilerin tercih ettikleri şehir ve sokaklarda sanal bir test sürüşü yapmalarına da olanak tanıyacak. MGverse, müşterilerin MG arabalarını en rahat ortamlarında bile rahatça düzenlemesine izin verecek.

MG Motor, geçen yıl NFT alanına giriş yapmıştı. Ayrıca şimdi kullanıcıların MG’nin sergilenen koleksiyonlarına tanık olmalarını sağlayacak bir NFT galerisi de başlattı. NFT galerisi, kullanıcıların platformda NFT’leri birlikte oluşturmasına ve listelemesine olanak tanıyacak. Üstelik kullanıcılara ve yaratıcılara kendi NFT’lerini oluşturma fırsatı sunmak planlar arasında yer almakta.

Diğer deneyim merkezlerinin yanı sıra MG Motor, MG Car Club ve Gaming Arena kurdu. MG Car Club, MGverse’ten MG ürünleri satın alma seçeneği sunacaktır. Ayrıca kullanıcılar Gaming Arena aracılığıyla platformda çok sayıda oyun oynayabilecekler. MG Motor’un Baş Ticari Sorumlusu Gaurav Gupta açıklama yaptı:

MGverse, tıpkı gerçek dünyada gibidir. MGverse kullanıcıların görselleştirilmiş verilerle etkileşime girebilecekleri ileri bir adımdır. MG’de müşterilerimize her temas noktasında sürükleyici deneyimler sunmaya çalışıyoruz.

MGverse ile gelecek nesli yenilikçi marka deneyimleriyle tanıştırmak için sanal müşteri deneyimi içeriğimizi geliştireceğiz.

MGverse’e Erişim

Yeni Metaverse platformuna, diğer web tarayıcılarının yanı sıra mobil cihazlardan da erişilebilecektir. Marka, benzer deneyimleri VR kulaklıkları içinde kullanmak istiyor. Bununla birlikte, platform aşamalar halinde yürütülecektir. Ayrıca ilk aşama önümüzdeki aylarda gerçekleşecek.

MG Motor, Nisan sonunda Metaverse’e giren Toyota, Nissan gibi otomobil markaları listesine katılıyor. Nissan sanal bir gösteri merkezi açarken, Toyota sanal bir çalışma alanı yaratmıştı. Nike, Adidas, Gucci gibi uluslararası markaların başlattığı trend, bu yılın başından itibaren uluslararası markaların artarak ilgisini çekmeye devam ediyor. Örneğin, Alibaba, Tanishq ve Dolce & Gabbana, Metaverse alanına girmiş olan bazı markalardır. Metaverse olan ilgi gün geçtikçe büyümektedir. Metaverse evreni gelişmeye devam ettikçe girişimler artacaktır.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...