Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Metaverse İçki Fabrikası Kuruluyor

Paylaş

Bacardi Limited’in sahibi olduğu Angel’s Envy adlı Kentucky merkezli bir damıtıcı Metaverse girdi. Angel’s Envy içki fabrikası, gerçek dünyadaki genel merkezinin 8,2 milyon dolarlık yatırımından hemen sonra yeni adım attı. Ayrıca bizzat ziyarete gelemeyen insanalar için, Metaverse içki deneyimi sunacaklar. NFXhaber olarak bu deneyimin ayrıntılarını sizin için derledik.

Metaverse içki

Metaverse İçki Fabrikası

Ulusal Burbon Günü’nü kutlamak için birden fazla etkinlik düzenlenecek. 14 Haziran’dan 20 Haziran’a kadar Metaverse hayranları, ücretsiz NFT giyerek etkinliklere katılabilecektir. Hayranların ayrıca bir katılım kanıtı protokolü token’ı almaları gerekiyor. Katılanlar, burbon ve kokteyl yapmayı öğrenebilecektir. Yapılan kokteyller istenirse sipariş edilebilecektir. Ayrıca siparişler kuryeler aracılığıyla evlere teslim edilebilecektir.

Etkinlikler sırasında sanal ağaçlar bile dikebilirsiniz. Ayrıca bu sanal ağaç dikimi, içki fabrikasının Decentraland’daki ağaçları kurtarma programının bir parçası olacak. Katılımcılar içki fabrikasının etrafına sanal beyaz meşe ağaçları dikebilecektir. Özellikle beyaz meşe ağacı popülasyonunun önemine farkındalık getirmeyi amaçlıyorlar. Burbonun geleceğinin buna bağlı olduğu düşünülmektedir.

Yeni Metaverse’de Oyunlar Olacak

Oyunlaştırılmış deneyimler arasında fıçı odası bulunmaktadır. Ayrıca fıçıları kişiselleştirme imkanı verilen avantajlar arasında. Fıçı odalarında isteğe göre eklenebilecek malzemelere yer verilecek. Dahası ultra özel meta kokteyller yapmak için özel bir malzemenin yer alması beklenmektedir. Bu Metaverse dünyasında ki sisteme girmek için tek şart bulunmaktadır. Bu şartta 21 yaşını doldurmuş olmaktır. Bu şartı karşılayan herkesin katılmasına izin verilecektir. Üstelik en önemli özelliklerinden biri de kullanıcıların bu sisteme misafir olarak giriş yapabiliyor olması. Buda demek oluyor ki özel bir cüzdana ihtiyaç olmadan kullanıcılar Metaverse’e erişebilecektir. Gigi DaDan, Angel’s Envy Genel Müdürü bazı açıklamalar yaptı.

Tesislerimizi gezmek ve içki fabrikamızı deneyimlemek isteyen ziyaretçilerden gelen inanılmaz talebi artık daha iyi karşılayabiliriz. Ulusal Burbon Günü’nde Angel’s Envy Meta Distillery’yi piyasaya sürmekten heyecan duyuyoruz ve sanal deneyim aracılığıyla dünyanın her yerinden yeni izleyicilerle burbonu bir araya getirmek ve kutlamak için sabırsızlanıyoruz.

Meta Distillery’nin piyasaya sürülmesi, viskiyi Bacardi marka portföyünün Metaverse’de yer alan ilk marka haline getirecektir. Ayrıca Decentraland Vakfı’nın Ortaklıklar Başkanı Adam de Cata’da bazı açıklama yaptı.

Decentraland’deki ilk içki fabrikasını ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Geçtiğimiz birkaç ay içinde gördüğümüz gibi, insanlar bu gerçeklikle ilişki kurabilecekleri faaliyetler ve mallar ile Metaverse’e dahil olmak istiyorlar.”

Tekila markası Jose Cuervo, mart ayında Decentraland’da ilk Metaverse damıtma fabrikasını açacağını duyurmuştu. Ayrıca Jose Cuervo, Latin Amerika’daki en eski içki fabrikasını işletiyor. Angel’s Envy attığı bu adımla Jose Cuervo’nun planlandığı gibi Metaverse’de ilk içki fabrikası olma unvanını elinden aldı.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...