Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Metaverse Festivali Haziran Ayında Amsterdam’da

Paylaş

Amsterdam, bu Haziran ayında Avrupa’da ilk metaverse festivali MET AMS’ye ev sahipliği yapmaya başlıyor. MET AMS. Türünün ilk metaverse festivali, metaverse’e kültürel bir bakış açısıyla bakmayı amaçlar. Yani, biraz teknolojinin konuşması beklenmekte. Ancak çoğunlukla bir dizi kültürel ve eğlence etkinliği.

MET AMS, pazarlama, teknoloji ve kripto profesyonellerinin yanı sıra sanatçılar, müzisyenler ve moda tasarımcılarının ağ oluşturması ve farklı atölye çalışmalarına katılması için harika bir platform sağlar. Ayrıca çok sayıda sanat eseri, konser ve sürükleyici enstalasyon ile bu festival herkes için.

Kısacası festival, katılımcıların sanat, müzik, moda ve sürdürülebilirliğin ötesinde metaverse yönlerine dair bir vizyon kazanmaları için mükemmel bir fırsat. Aslında festival, metaverse’in kültür, eğitim ve sağlık üzerindeki etkisi gibi bir dizi konuyu anlatmakta. Web3’te de çeşitliliği, kapsayıcılığı ve gizliliği keşfedeceklerini söylemeye gerek yok.

Markalar, müzisyenler ve sanatçılar, kapsamlı deneyimler yoluyla metaverse yorumlarını gösterecekler. Dijital sanat sergileri ve ışık gösterilerinden sanal ve artırılmış gerçeklik deneyimlerine kadar herkesin eğlenebileceği bir şey var. Festival ayrıca 100’den fazla düşünce lideri olacak. Ve markanın açılış konuşmaları, konuşmalar, paneller, konferanslar ve atölyeler düzenledi.

Avrupa dışında, metaverse konusunu ele alan çok sayıda etkinlik ve konferans vardır. Avrupa’nın geri kalmamasını sağlamayı amaçlanıyor. MET AMS, Avrupa’yı teknolojik gelişmeler, metaverse, NFT’ler ve Web3 ile güncel tutmak için orada.

Özellikle Web3 alanındaki en büyük isimlerden bazıları MET AMS festivaline konuşmacı olarak katılmaktadır. Konuşmacılar; Boss Beauties’in kurucusu, Sandbox, HAPE’den Matt & Ste Lisa Mayer ve Cyberkongz’un geliştiricisi Sebastian Erasmus’tan.

Metaverse Festivali AMS’in Biletleri Nasıl Alınır?

Artık normal ve efsanevi biletlerinizi MET AMS web sitesinde satın alabilirsiniz. Sıradan biletlerin fiyatı 269 Euro. Açılış etkinliğine erişim, festivalin iki günü, sanat rotası ve çok yönlü deneyimler ve ayrıca kapanış partisini içerir. Bundan sonra, bir NFT airdrop da alacaksınız.

Efsanevi erken kuş biletleri ise 849 avroya mal oluyor. Normal biletlerin avantajlarının yanı sıra, bu biletler size özel bir ağ yemeğine, benzersiz yan etkinliklere, ağ etkinliklerine ve efsanevi NFT airdropuna erişim sağlayacak.

Metaverse uzmanları biletlerin tükenmeden alınması tavsiye etmektedir. Dört günlük konferans 14 Haziran’da başlayacak ve 17 Haziran’da sona erecek. Etkinlikler Amsterdam’da Westergasterrein’de “de Gashouder” ve çevresinde gerçekleştirilecek.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...