Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Metaverse Coin Yatırımcılarını Mutlu Edecek Ortaklık Duyuruldu!

Paylaş

São Paulo Üniversitesi yeni çağa ayak uydurmak istemekte. Bu sebeple metverse içerisinde dijital bir merkez oluşturmak istiyor. Dijital dünyada yaratacakları merkez için Metaverse coin olan Radio Caca ile ortaklık kuracağını duyurdu. Bizde NFXHaber olarak tüm detayları sizin için derledik.

São Paulo Üniversitesi ve Radio Caca Ortak Oluyor!

São Paulo Üniversitesi, ABD’de Mars metaverse içerisinde işlemek istemekte. Ayrıca bu fikirle birlikte farklı arazilerin işletmesini yaptırarak incelemek için RACA coin ile ortaklık kurdu. Hatta Üniversite tarafından yapılan resmi açıklamalara göre, iç işleyişini ve sınırlamalarını anlamak için araştırma programları oluştururken metaverse’ün teknik, ekonomik ve yasal yönlerini değerlendirecektir. Böylece Sao Poulo Üniversitesi, diğer uluslararası üniversitelerle birlikte RACA evrenine giren ilk Latin Amerika Üniversitesi olmuş oldu. Bunun dışında akademik alanların haricinde, diğer dev kurumlarda metaverse evrenine hızlıca giriş yapmak istemektedirler.

Söz konusu ortaklıkta ilginç olan bir nokta daha var. Üniversite çalışanlarına ve öğrencilere ait sanal araziler olacak. Böylece bu sanal araziler içerisinde yer alabilmek karma gerçeklik bir araya getirilmekte. Kısaca Sao Paulo üniversitesi öğrencileri metaverse deneyimini artık yaşayabilmektedirler.

Projenin kendisi ise oldukça iddialı. Amerika Birleşik Devletleri Mars’a ek olarak, kripto endüstrisindeki en alakalı şirketlerden biri olan Ripple tarafından desteklenen Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi’nin (UBRI) desteğine güveniyor. Deney, 3D Modelleme, VR, AR, uzaktan eğitim ve psikoloji çalışmaları gibi farklı araştırma alanları için potansiyel olarak yararlı olabilmekte. Pandemi ile birlikte uzaktan çalışma sistemi tüm dünya tarafından denenmektedir.

Metaverse Coin için Asıl Hedefi Üniversite’lere Açık Metaverse!

Radio Caca CEO’su Jeff Watney, platformun amaçlarına dair konuştu.

 “kullanıcı özgürlüğüne odaklanan açık bir meta veri tabanı oluşturabilmeleri”

Radio Caca CEO’su Jeff Watney, Sao Paulo Üniversitesi ile birlikte Web3 deneyiminin zirvesine tırmanabileceklerini dile getirdi. Ayrıca Jeff Watney, yaşananlardan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Onlar için bunun büyük onur olduğunu da dile getirdi. USP’de profesör olan Marcos A. Simplicio Jr, üniversitenin ilk kez NFT aldığını söyledi. Söz konusu NFT, Amerika Birleşik Devletleri Mars 3D Metaverse’deki sanal arazidir.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...