Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Meta Venture Fund Projeleri NFT Summit İstanbul’a Damgasını Vuracak

Paylaş

Türkiye’nin ve bölgenin kapsamlı ilk ve en büyük etkinliğ NFT Summit İstanbul 2022, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 28 – 29 Mayıs’ta başlıyor. WEB 3 altyapılarına ve projelerine, NFT, metaverse, token, dApp ve blockchain projelerine ve şirketlerine yatırım yaparak, sektörde bir kuluçka merkezi görevini yürüten Meta Venture Fund, organize ettiği etkinlikte portföyündeki Aerospace, RoboClash ve Inflow Token gibi projeleriyle, zirveye damgasını vuracak.

Dünyada büyük ses getiren NFT’ler, Türkiye’de de büyük ilgiyle karşılanıyor. Aynı zamanda Meta Venture Fund tarafından organize edilen Türkiye’nin ve bölgenin kapsamlı ilk ve en büyük etkinliği NFT Summit İstanbul 28 – 29 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını açıyor. Böylelikle Venture Fund, portföyündeki Aerospace Finance, RoboClash ve Inflow Token, Face The Zeitgeist, apeXturco gibi projeleriyle etkinlikte fırtına estirmeye hazırlanıyor. Meta Venture Fund’ın, zirvede iki sürpriz projeyi daha duyurması beklenmekte.

Projelerin Tanıtımı ve Lansmanı NFT Summit İstanbul’da Yapılacak

Meta Venture portföyündeki Aerospace Finance, web3 dünyasında güçlü ve güvenilir bir ekosistem yaratmak için geliştirildi. Ayrıca bu ekosistemin içerisinde yer alan NFT, GameFi, DAO projeleriyle birlikte merkeziyetsiz birçok projenin finans ve ekosistem yönetimini son teknolojiyle geliştiren Aerospace Finance, bir merkeziyetsiz yapıdan daha fazlası olacak. Aerospace, NFT Summit İstanbul bünyesindeki lansmanıyla kendine ait $GALAXY’nin de ilk satışına başlayacak.

Profane Pigegon Studios ve Spike Games ortak projesi olarak Meta Venture Fund ve Games United yatırımıyla hayata geçecek. RoboClash ise oyun dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Böylelikle kullanıcıların Avalanche platformunun kripto para birimi olan AVAX ile ödeme yaparak diledikleri sayıda Robo karakter satın alabildiği ve yine aynı para birimi ile oyun oynayıp AVAX kazanabildiği oyunun tüm karakterleri NFT’lerden oluşuyor. RoboClash’in ön lansmanı da 28 Mayıs’ta NFT Summit İstanbul’da gerçekleşecek. Web3 tabanlı RoboClash oyun projesinin ilk 10 bin eşsiz karakteri, lansmandan kısa bir süre sonra satışa sunulması beklenmekte.

Meta Venture Fund’ın bir başka projesi Inflow Token ise influencerlar, takipçiler ve markalar arasındaki ilişkileri demokratikleştirmeye yardımcı olacaktır. Mevcut statüko, bir kişinin bir etkileyici olduğu bir durum. Takipçileri denklemden çıkarırsanız, tüm formül bozulmakta. Aynı zamanda, takipçilerin bu denklemden elde ettiği hiç ekonomik fayda yoktur. Inflow Token ile herkes kazanıyor. Takipçi takip ettiği influencer’dan angajman satın alıyor. Ayrıca bu satın almanın karı da token aracılığıyla bütün ekonomi ile paylaşılıyor. Ön satışına başlayan bu proje de NFT Summit İstanbul katılımcıları ile bulaşarak, tanıtımını yapacak.

Bu temel projelerin dışında, bir PFP ve avatar projesi olan apeXturco, metaverse temelli bir dijital ve modern sanat müzesi olan Face The Zeitgeist (Zamanın Ruhuyla Yüzleşme) da lansman yapılan projelerin arasında yer almakta. Meta Venture Fund, bu projelerin dışında geliştirdiği iki yeni işbirliği ve projeyi de ilk kez NFT Summit İstanbul’da açıklayacak.

Benzer Yazılar

OpenSea Studio: Sanatçılar İçin NFT Koleksiyonu Oluşturma ve Tanıtma Platformu

OpenSea, 3 Ekim tarihinde yeni bir özelliği olan OpenSea...

Pudgy Penguins: Walmart İşbirliği ile NFT Projesi Rekor Kırıyor

NFT Projesi Pudgy Penguins, Sadece Bir Duyuruyla Satışlarını Üç...

Eylül Ayının Kazandıran NFT Projeleri: Proje Seçimlerinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül Ayında Kazandıran NFT Projeleri: Projeleri Seçerken Nelere Dikkat...

NFT Piyasasında Değer Tartışması: Rolling Stone Raporu İle Ortaya Çıkan Gerçekler

Rolling Stone dergisi, NFT'ler hakkında yapılan bir araştırmaya atıfta...

Eski SEC Başkanı John Reed Stark: NFT’ler ve Kripto Paraların Değeri Yok Olacak!

Eski SEC Başkanı John Reed Stark, kötü piyasa koşulları...

Binance NFT, SAND Stake ve Polygon Desteğini Sonlandırma Kararı: NFT Piyasasında Değer Kaybı Devam Ediyor

NFT piyasası gün geçtikçe değer kaybediyor. Olumsuz piyasa koşulları...